dani za pamćenje

Beckhamovi uživaju na Jadranu, a David se odvažio i na ribolov: Evo gdje je i s kim ulovio ogromnu tunu

17.07.2022 u 18:55

Bionic
Reading

Restoran Bowa na Šipanu na svom službenom Instagramu izvještava o redovnim posjetama slavnog para, a na zadnjoj objavi vidimo Davida Beckhama koji je s ekipom iz restorana bio u ribolovu

Kako već zna čitava Hrvatska, slavni par Victoria i David Beckham boravi ovih dana s obitelji na otoku Lopudu, a Jutarnji list je doznao i kako se tijekom odmora hrane. Povod njihovom zajedničkom odmoru je proslava 11. rođendana njihove najmlađe kćeri Harper, ali i 23. obljetnica braka Beckhamovih. Slavni par već danima uživa u ljepotama dubrovačkog područja, no čini se da im se od svega najviše svidio boravak u restoranu Bowa na Šipanu. Naime, sudeći prema objavama na njihovim mrežama, od pet dana koliko su u Hrvatskoj, već su tri puta posjetili taj restoran.

"Riječ je o cjelodnevnom boravku, jer mi smo destinacijski restoran koji radi od 12 do 18 sati i čija ponuda se temelji na najsvježijim namirnicama i ribi i morskim delicijama tog jutra izlovljenim iz Jadranskog mora, ali i na privatnosti koja omogućuje svim gostima da se uistinu opuste," ispričala je o posjetama slavnog para Maja Jozić iz restorana Bowa Jutarnjem listu.

Restoran Bowa na svom službenom Instagramu također izvještava o posjetama slavnog para, a na zadnjoj objavi vidimo Davida Beckhama koji je s ekipom iz restorana bio u ribolovu, točnije u u lovu na tune kod Šipana. Jednu su i uhvatili, a David je spremno pozirao s ulovom.