KRAJ LJUBAVI

Beckhamovi su odahnuli: Burna veza Brooklyna i lijepe Hane Cross došla je kraju, a prekid potvrdili na djetinjast način

03.09.2019 u 23:41

Bionic
Reading

Glasine o prekidu veze između Brooklyna Beckhama i mlađahne manekenke počele su biti sve glasnije budući da se već dulje vrijeme nisu pojavili zajedno u javnosti. Hana Cross nije se bila ni s Brooklynovom obitelji na odmoru u Italiji, a sada je mladi par koji je bio skupa osam mjeseci, prekid potvrdio na djetinjast način

U javnosti su posljednji put zajedno viđeni 14. lipnja na ovogodišnjem Wimbledonu, a izvor blizak obitelji Beckham izjavio je za Daily Mail kako su prekinuli vezu nakon osam mjeseci. Napokon su Brooklyn Beckham i Hana Cross sami praktički potvrdili priču. Naime, više jedan drugoga ne prate na Instagramu, što bi mogao biti jasan znak da više nisu zajedno.

Navodno je još u lipnju David Beckham upozorio sina na Hanu i savjetovao mu da se distancira od nje nakon što su se u medijima pojavile fotografije nekoliko njihovih svađi i incidenata.

Nagađa se da je sina zamolio da Hanu ne dovodi na obiteljska okupljanja. Prije Italije, Beckhamovi su bili u Miamiju ali ni tamo nije bilo temperamentne ljepotice.

  • +11
Brooklyn Beckham i Hana Cross na crvenom tepihu u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia