Iznenadila ovom odlukom

Bebi Dol o životnom preokretu: Otkrila zbog čega se nije ostvarila kao majka i kako se vraća u školske klupe

25.03.2020 u 22:18

Bionic
Reading

Osamdesete godine za nju su bile nevjerojatno uspješne, jer Dragana Šarić umjetničkog imena Bebi Dol, u to je vrijeme harala glazbenom scenom nekadašnje države. Posljednjih desetak godina o njoj su se čule samo tužne ili čudne vijesti. U 'Farmi' je bila u dva navrata gdje se prijavila zbog financijskih problema, a sad izjavljuje kako studira u Danskoj

'Nisam imala priliku imati vlastito dijete jer sam puno radila i gotovo svakodnevno putovala. Svakako, čak i da sam imala neku nesuglasicu s partnerom s kojim bih imala dijete, mislim da bih se teško razvela jer sam jako osjetljiva. Ali zato imam tri kumčeta kojima sam mama, tetka, strina', izjavila je Bebi Dol za Kurir.

View this post on Instagram

Rano, rano je za tugu... :)#BebiDol #Tajkun 2020.

A post shared by Bebi Dol (@__bebidol_) on

Ispričala je kako se našla u realityju 'Farma'

'Mislila sam da idem na selo tjedan dana. Tamo sam otišla s kompjuterom i telefonom, nisam imala pojma da će mi sve oduzeti na ulazu. Kad sam ušla, pitala sam ljude zašto tako sjede, zašto ne idemo na kavu u kafić. Mislili su da ih provociram, a ja ništa nisam shvatila', tvrdi.

Proputovala je dosta, ali njezin dom je u Srbiji. 'Svaki put kad se vratim u svoj dom, s koferima, kažem: "Mama, mi ovdje živimo kao gospoda!". Nigdje meni nije ljepše nego u Srbiji', ističe nekadašnja pop zvijezda osamdesetih. Nastupala je po cijeloj Jugoslaviji, tražili su je u Egiptu, u Parizu su joj nudili izdavački ugovor. Tih godina je bila u vezi s Massimom Savićem.

Izvor: Društvene mreže

Bebi Dol je izjavila da studira filozofiju.

'Studiram u Danskoj. Gotovo sam završila filozofiju, pa sam stjecajem okolnosti zbog posla i putovanja morala pauzirati. Rekla sam, kada naiđe trenutak da se tome posvetim i nastavim s učenjem koje jako volim, to će se dogoditi. S obzirom na obrazovanje, profesionalno i životno iskustvo, kontakte koje imam svuda po svijetu, sebe u budućnosti vidim kao savjetnicu iz sjene. Neću valjda po suncu dijeliti savjete?', zaključuje.

View this post on Instagram

Volim osamdesete #BebiDol

A post shared by Bebi Dol (@__bebidol_) on