NEPREPOZNATLJIVA JE

Sjećate li se Bebi Dol? Pojavila se u Zagrebu, a ovako danas izgleda

06.11.2018 u 09:56

Bionic
Reading

Beogradska pjevačica koju mnogi pamte pod umjetničkim imenom Bebi Dol, Dragana Šarić ili otprije godinu dana Danica-Dana Todorović, bila je među popularnijim izvođačicama u bivšoj državi. Posljednjih deset godina glazbenu je karijeru ostavila po strani te ju se uglavnom moglo vidjeti u reality showovima. U ponedjeljak navečer pojavila se u Zagrebu na koncertu glazbenih obitelji Dedić - Novak i Hadžimanov - Veletanlić

Bebi Dol je drastično promijenila frizuru pa se pojavila s crnim bobom, zbog čega je neprepoznatljiva. U crvenoj zimskoj jaknici, šljokičastom topu i čizmama visokih potpetica te s bijelom platnenom torbom baš svima je zapela za oko. Pjevačica je u Lisinski stigla u pratnji dugokosog muškarca, a u rukama je nosila buket cvijeća koji je namijenila svom velikom glazbenom idolu, Biseri Veletanlić.

Bebi Dol Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL
  • +5
Poznati na koncertu Matije Dedića i Gabi Novak te Vasila Hadžimanova i Bisere Veletanlić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Dragana Šarić, u novije vrijeme Danica-Dana Todorović, 1991. godine predstavljala je Jugoslaviju na Eurosongu s pjesmom 'Brazil'. Iako je završila na pretposljednjem mjestu, pjesma je postala hit. Pjevačica je među ostalim bila u vezi s Massimom Savićem, s kojim je snimila duet 'Sunce sija, trava miriše', a poznata je i po hitovima 'Rudi', 'Brazil', 'Mustafa', 'Inš-Alah' i mnogim drugima.

View this post on Instagram

#BebiDol #BabyDoll #Singer #Memories #Music #tb

A post shared by Bebi Dol (@bebisaric) on

Od 2009. pa do danas sudjelovala je u više reality showova, koji su je najčešće prikazali u negativnom svjetlu. Njoj to, po svoj prilici, i nije važno. Navodno je, pišu srpski mediji, u tim formatima vidjela jedini spas za financijske poteškoće s kojima se već izvjesno vrijeme bori, pa je kontaktirala s producentima i ponudila se kao natjecateljica jer joj je novac hitno potreban.

Trenutno završava studij antropologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Naime, Bebi Dol je apsolventica više od 30 godina, a za tu činjenicu krivi sustav visokog obrazovanja u Srbiji.

Bebi Dol Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook