sve kako bi dobio kile

Austin Butler prihvatio je savjet Ryana Goslinga i za ulogu Elvisa Presleyja pripremao se po njegovom receptu

17.02.2023 u 15:24

Bionic
Reading

Mladi glumac Austin Butler ulogom u filmu 'Elvis' osigurao si je mjesto među najboljim glumcima ove godine, što i potvrđuje njegov osvojeni Zlatni globus, a zaradio je i nominaciju za Oscar. Čast da glumi velikana rock'n'rolla sa sobom je donijela i veliku odgovornost, a Butler je otkrio kako se pripremao

31-godišnji glumac Austin Butler svojom ulogom u filmu Elvis osvojio je i kritiku i publiku, a zaradio je i prvu nominaciju za Oscar, ali i svoj prvi Zlatni globus za najbolju mušku ulogu. Uloga i pripreme za Elvisa Presleyja, kojim kroji svoj glumački put, nisu bili laki, a za ulogu je glumac trebao nabaciti i kilograme kako bi dočarao kralja rocka što vjerodostojnije.

Austin Butler otkrio je da je kopirao metodu ekstremnog debljanja Ryana Goslinga kako bi se i sam udebljao za svoju ulogu Elvisa. 'Čuo sam da je, kad je namjeravao raditi 'The Lovely Bones', stavio Haagen-Dazs sladoled u mikrovalnu i popio ga. Pa sam to počeo raditi. Otišao bih po dva tuceta krafni i sve ih pojeo. Stvarno sam počeo skupljati kilograme', pojasnio je Butler recept kojim se uspio udebljati za ulogu.

Iako velika količina slatkiša mnogima zvuči kao san, glumac je priznao da je ovakav oblik prehrane temeljene na slatkišima bio zabavan samo tjedan dana, a onda je počeo osjećati gađenje prema sebi i vlastitom tijelu.

  • +8
Austin Butler Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim prehrane, glumac je priznao da je i fleksibilnost bila velik izazov s kojim se susreo u ulozi popularnog pjevača. 'Jednog dana bismo bili u 1974, a sljedećeg bismo dana bili u 1956. Dakle, morate se moći mijenjati naprijed-natrag, vokalno i fizički', rekao je.

Zvijezda 'Elvisa' priznala je da za ulogu može zahvaliti svojoj bivšoj djevojci, glumici Vanessi Hudgens. Zahvalio joj se na podršci i ohrabrenju koje mu je pružila dok je razmišljao o ulozi.