za film 'elvis'

Austin Butler prima čestitke zbog nominacije za Oscara, a posebno se zahvalio popularnoj bivšoj djevojci

27.01.2023 u 08:43

Bionic
Reading

Da bivši parovi mogu ostati u dobrim odnosima i podržavati jedno drugog u uspjehu, potvrđuju i Austin Butler i njegova bivša djevojka, glumica Vanessa Hudgens. Nakon što je mladi glumac osvojio nominaciju za Oscara, nije zaboravio zahvaliti Hudgens što je vjerovala u njega i njegovu sposobnost da utjelovi Kralja rocka

31-godišnji glumac Austin Butler slavi prestižnu nominaciju za zlatni kipić Akademije. Film 'Elvis' u kojem tumači glavnu ulogu osvojio je čak devet nominacija, uključujući i onu Butlerovu za najboljeg glumca. I kad se sleglo veselje i uzbuđenje zbog velikog glumačkog priznanja, zvijezda Elvisa zahvalila se svojoj bivšoj djevojci, glumici Vanessi Hudgens.

Austin Butler je bio sa zvijezdom teen filmova 'High School Musical' Vanessom Hudgens čak devet godina, točnije od 2011. do 2020. godine. Zahvalio joj se na ohrabrenju koje mu je pružila da glumi rock kralja Elvisa Presleya.

'Bili smo zajedno toliko dugo i ona je imala taj trenutak vidovitosti i ja joj, stvarno, puno dugujem što je vjerovala u mene', rekao je iskreno glumac koji je prethodno govorio o Hudgens kao o prijateljici koja je mislila da je on savršen za tako veliku ulogu koja nosi veliku odgovornost prema legendi, ali i prema njegovim obožavateljima.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Namjeravao sam s prijateljicom pogledati božićna svjetla. Na radiju je bila Elvisova božićna pjesma i ja sam je pjevao, a moja prijateljica me pogledala i rekla: 'Moraš glumiti Elvisa'. Rekao sam, 'Oh, za to su tako male šanse.' Ta 'prijateljica', kako ju je nazvao Austin, toliko je vjerovala u tu ideju da mu je nekoliko tjedana kasnije rekla da mora smisliti kako može dobiti prava na scenarij nakon što ga je čula kako svira na klaviru. Nakon toga ga je nazvao njegov agent s viješću da se radi na filmu o Elvisu.

On sada hoda s manekenkom Kaiom Gerber, a Vanessa je s igračem bejzbola Coleom Tuckerom.

Osim Butlera, u kategoriji za najboljeg glumca nominirani su i Colin Farrell (The Banshees of Inisherin), Brendan Fraser (The Whale), Paul Mescal (Aftersun) te Bill Nighy (Living).

  • +8
Austin Butler Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia