OTVORENA GLUMICA

Arijana Čulina: 'Privatno korona me nije nešto promijenila. Osim toga što nisam fobičan tip, ne spadam u prestrašene ljude'

24.04.2021 u 20:03

Bionic
Reading

Osim kolumne 'Neću van sve reć' koja se emitira u sklopu 'IN magazina' na Novoj TV, sedam godina nakon sapunice 'Ruže vjetrova', gledatelji će slavnu Splićanku ponovo moći pratiti i u novoj domaćoj seriji. Riječ je o sitcomu 'Minus i plus' koji se početkom tjedna u produkciji Maxima Filma počeo snimati za HTV, a u kojem je Arijana Čulina dobila ulogu Ivanke, Dalmatinke čijeg supruga igra Filip Radoš

Arijana Čulina priznaje da volim sitcom kao formu, i kaže da joj je to baš simpatično raditi. 'Živim u Splitu, a većina projekata radi se u Zagrebu. Cijelo vrijeme ovdje nešto radim, ali naravno da se najveća popularnost stječe ako vas publika ima priliku vidjeti na malim ekranima. Inače, angažmani ne ovise o glumcima. Mi smo na tržištu i ovisni o tome tko će nas pozvati', pojasnila je za Jutarnji list.

Nedavno se odlučili skratiti dugu plavu kosu, koja je dugo bila njezin zaštitni znak. 'Malko mi je dosadila duga kosa koju sam najčešće vezala u rep pa sam mislila ako je već stalno skupljam, idem je malo odsjeći. Nakon tog malo, krenulo je, ajmo još malo i evo rezultata. Sada krećem s puštanjem kose pomalo (smijeh). Da bar mijenjam frizuru kad ne mogu neke druge stvari. Reakcije okoline su dobre, sviđa im se, kažu podmladilo te', rekla je glumica.

  • +3
Arijana Čulina Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Pričala je i na temu korone. Ističe kako je svim glumcima teška situacija.

'Navikli smo i uvijek priželjkujemo što veći broj publike, a sada se moramo zadovoljiti s minimalnim brojem ljudi, ali radimo, koliko možemo. Većina gostovanja je otkazana tako da smo uglavnom orijentirani na predstave u matičnoj kući. A privatno korona me nije nešto promijenila. Osim toga što nisam fobičan tip, ne spadam u prestrašene ljude, ja sam ionako zatvorena osoba, što znam da iznenadi ljude. Ne odlazim ni inače u velika društva, slikam, pišem, učim tekst, a to su sve samotne aktivnosti. Upisala sam sada u ovo vrijeme korone i tečaj francuskog jer pjevam francuske šansone, imam ga dva puta tjedno, no i on je online. Meni se privatno, dakle, nije puno toga promijenilo i nije me situacija isprepadala. Što bude, bit će', poručila je glumica.

Objavit će novu knjigu 'Pet minuta', a sprema se i za Splitske ljetne igre gdje će izvesti predstavu 'Varaš ga, ne ostavljaš ga'. Najavila je i otvaranje izložbe slika u Muzeju grada Splita te izložbu u Omišu. Igra i svoj monocabaret 'Disco baba', a očekuje je i premijera predstave 'Men' se čini da je meni najgore' koju je napisala za glumicu Anu Gruicu i Nadu Prodan Kovačević.