u veloj luci

Andreju Ćupor dugo nismo vidjeli: Izgleda sjajno i pozira s novim dečkom

30.07.2023 u 08:44

Bionic
Reading

Koncert kojim se u Veloj Luci obilježila peta godišnjica smrti Olivera Dragojevića okupio je tisuće ljudi, a među njima bilo je i jedno lice koje dugo nismo vidjeli

U čast velikana hrvatske glazbene scene Olivera Dragojevića u Veloj Luci, petu godinu zaredom održano je niz događanja u sklopu umjetničkog projekta ‘Trag u beskraju’, a vrhunac je tradicionalni koncert na rivi. Oliverove bezvremenske hitove na pozornici su izvodila glazbena imena poput Matije Cveka, Laure Bučan, Meri Cetinić, Jure Brkljače i brojnih drugih, a okupljena brojna publika uživala je u njegovim bezvremenskim hitovima.

Među okupljenim mnoštvom pažnju je privlačila Andreja Ćupor. Naime, bivšu Miss Hrvatske dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada se pojavila u pratnji dečka Krešimira Renze Prosolija. Andreja je izgledala sjajno, a za odlazak na koncert odabrala je damski, elegantni ljetni stajling.

Haljina bez rukava srcoliko izrezanog dekoltea isticala se zanimljivom kombinacijom prelijevajućih boja, ali i pepluma, detalja koji je nekada bio pravi hit. Remen od istog materijala dodatno je istaknuo Andrejinu vitku figuru. Damsku eleganciju Andreja je upotpunila trendi detaljima – mekanim natikačama s potpeticom te prošivenom torbicom.

  • +35
Koncert 'Trag u beskraju' u čast Oliveru Dragojeviću Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Andreja, koja je laskavu titulu Miss Hrvatske ponijela 2000. godine, spremno je pozirala uz dečka Krešimira Renzu Prosolija, inače direktora Real grupe. Za vezu Andreje i Krešimira saznalo se početkom ove godine kada su krajem siječnja zajedno stigli na promociju knjige u Zagrebu.

Prije toga Andreja je bila u braku s umirovljenim nogometašem Ognjenom Vukojevićem s kojima ima sina Luku rođenog 2016. godine. Njihov brak završio je burno, a događaji koji su mu uslijedili punili su medijske stupce. Naime, Andreja i Ognjen započeli su vezu 2008. godine te prekinuli nakon dvije godine. Nakon četiri godine razdvojenosti obnovili su vezu te se 2016. vjenčali i dobili sina Luku. Andreja je bivšeg supruga optužila za obiteljsko nasilje 2020. godine kada je, navodno prijetio njezinoj majci, sestri i njoj. Prijavu protiv njega kasnije je odbacila nakon što je odbila svjedočiti. Par se ubrzo nakon toga razveo.

  • +33
Generalna proba koncerta 'Trag u beskraju' Izvor: Cropix / Autor: TOM DUBRAVEC