Obožavaju je u Aziji

Ana Rucner nam se javila iz Kine: 'Težak je bio moj put do uspjeha koji sada proživljavam ovdje'

03.11.2023 u 18:20

Bionic
Reading

Naša glazbenica sa svjetskom karijerom od proljeća svako malo odlazi u najmnogoljudniju zemlju svijeta, ali ne kako bi se odmarala. Zadnjih nekoliko tjedana ondje boravi u komadu, a za tportal je ispričala sve o svojoj novoj glazbenoj avanturi

Malo je naših izvođača koji su ostvarili međunarodni uspjeh i karijeru, a među rijetkim sretnicima je violončelistica Ana Rucner koja trenutno odrađuje veliku turneju po Kini.

'U Kini sam posljednja tri tjedna, a raspored mi je prenatrpan od jutra do mraka raznim gostovanjima, snimanjima, većim i manjim koncertima, velikim masterclassovima za njihove umjetnike, a već imam i svoje studente koje podučavam individualno te putujem iz grada u grad svakih par dana', ispričala nam je glazbenica. Svoje tamošnje dogodovštine i uspješno odrađene projekte svakodnevno pokazuje na društvenim mrežama.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

'Uskoro se vraćam kući, ali samo na kratko jer ovdje imam dogovoren niz koncerata kroz prosinac i siječanj. I tako do daljnjega. Ustvari sam prilično zbunjena kojom brzinom se stvari ovdje odvijaju i pokreću, ali i presretna zbog svega jer samo ja znam koliko je težak bio moj put do ovog uspjeha koji sada proživljavam, a trajao je posljednjih 15 godina. No, puno je još izazova ispred mene, tako da… korak po korak. Svakako, obožavam Kinu i odlično se u njoj snalazim te se radujem svemu što slijedi', poručila je.

  • +4
Ana Rucner Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album