VJEČNE PRIJATELJICE

Ana Gruica otkrila u kakvom je odnosu sa svojom novom svekrvom

29.06.2018 u 11:08

Bionic
Reading

Postoje izreke 'Svekrve i snahe se ne podnose', 'Između njih vlada vječna konkurencija' no na javnoj sceni ima brojnih primjera koji tvrde nešto posve suprotno i koji pokazuju da su između spomenutih 'rivala' prijateljstvo te dobri odnosi itekako mogući. Među njima je i Ana Gruica

Odnos svekrva i snaha često je veliki izvor bračnih i obiteljskih svađa. Premda se nekima čini nemoguće, svekrve i snahe u mnogim se slučajevima znaju i odlično slagati, a to potvrđuje i Ana Gruica sa svojom novom svekrvom.

'Kaže ona da napišem: 'Neraskidivo prijateljstvo'. I ja napisala', pohvalila se pored fotografije na kojoj pozira sa majkom svog partnera Borana Uglešića. Njih dvije su u sjajnim odnosima, od početka veze 35-godišnje splitske glumice i fitness instruktorice s devet godina starijim markantnim liječnikom.

Njihova ljubavna priča posebno je zainteresirala javnost jer se Ana prošlo ljeto nakon tri godine veze sporazumno razišla sa zagrebačkim spisateljem Hrvojem Šalkovićem s kojim ima dvogodišnjeg sina Ivana Marata. Ana se sa sinom vratila u rodni Split gdje ju je čekao posao u matičnom Gradskom kazalištu mladih.

  • +5
Ana Gruica Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX