'TIJELO OD MRAMORA'

Ana Gruica napravila pomutnju u restoranu

14.08.2017 u 12:02

Bionic
Reading

Splitska glumica provela je nezaboravan vikend na otoku Pagu. Nakon after beach partyja u klubu Noa na Zrću, Ana Gruica je odlučila napuniti baterije vrhunskom hranom, a zbog čega je uznemirila goste jednog restorana, doznalo se vrlo brzo

'Napravila si nam pomutnju u restoranu', stoji ispod fotografije koju je splitska glumica i obožavateljica fitnessa Ana Gruica objavila na svom Instagram profilu.

Odjevena samo u minijaturni bikini, koji je dodatno istaknuo njezino savršeno oblikovano tijelo, Ana Gruica pozirala je na molu ispred hotelskog restorana na otoku Pagu.

Dok je pokušavala dobiti savršenu fotografiju, a kako se može doznati iz komentara ispod fotografije, pola restorana je bilo na nogama kako bi što bolje vidjeli što se događa ispred. Na taj komentar, Ana Gruica je uzvratila: 'Nisam zadovoljna ako je pola. Eto me gore!'

I prije negoli je postala majka sina Marata Ivana, Ana Gruica veliku je pažnju posvećivala svom izgledu, a redovito vježbanje u teretani nezaobilazno je u njezinom životu već godinama.

I kada je na odmoru, uvijek pronađe vremena da odradi trening i ostane u formi. A u kakvoj je formi, dovoljno govori jedan od komentara koji njezino tijelo opisuje kao 'tijelo od mramora'.