POHVALILA SE NOVIM IZGLEDOM

Ana Gruica bez trunke šminke: Kožu su osvježili profesionalci, a usne je povećala svojom krivnjom

04.05.2020 u 20:22

Bionic
Reading

Popuštanje mjera karantene mnogi su dočekali u frizerskim salonima, konačno dočekavši dan za sređivanje kose. Splitska glumica Ana Gruica kosu je sredila prije produženog vikenda pa je otvaranje salona dočekala sređujući kožu

'Iz karantene sa stilom. Novi đir. Ljetni đir', poručila je prije tri dana lijepa splitska glumica i s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografije svoje nove, duže frizure ukrašene višebojnim pramenovima.

Dane provedene u karanteni Ana je iskoristila za puštanje kose, a kad je frizuru dotjerala u red, prepustila se torturi D vitaminom, ili kako ona to pojednostavljeno kaže 'vatanju zjaka'.

Intenzivno 'vatanje zjaka' i preplanulog tena uz sve estetske i zdravstvene koristi ima i velike nedostatke koji se počnu s vremenom pokazivati na koži, a prvi dan popuštanja mjera karantene, splitkska glumica je iskoristila za dovođenje umorne i iscrpljene kože u red.

'Ok. 38-ma kuca na vrata. Da mi je priroda dala par godina manje na koži, e pa to' ne ide baš tako', napisala je Gruica uz fotografiju na kojoj bez trunke šminke.

Za sređivanje kože Gruica se zahvalila timu profesionalaca koji su uklonili tragove umora i scrpljenosti kože, a za osvježeni izgled odgovorna je djelomično i sama.

'Za ovaj #fresh #nomakeup look zaslužan je aparatić za zube koji sam vratila (svojom krivnjom) pa sad imam nove 'čube'', otkrila je lijepa Splićanka razlog 'bubrenja' usnica nakon karantene.