ljubiteljica prirode

Ana Brdarić Boljat s obitelji otkriva ljepote jednog od najljepših parkova Hrvatske

10.08.2021 u 10:30

Bionic
Reading

I dok mnoga poznata lica pokazuju na društvenim mrežama svoje morske dogodovštine, RTL-ova novinarka i voditeljica sa suprugom i djecom uputila se na najljepšu planinu u Slavoniji, a opisala je i svoje dojmove

'Sad mi je jasno da taj grof Janković nije nimalo fulao kada je pobjegao s bečkog dvora baš na Papuk. Zovu ga zanesenjakom i sanjarem jer je stvorio svoju bajku kojoj nema kraja, jer eto sad je postala i dio nas', opisala je Ana Brdarić Boljat fotografije nastale na sjeveru Požeške kotline.

'Iako djeca dan počinju gunđajući zbog buđenja u zoru odlučili smo starom cestom kojom nam treba 3 sata lagane vožnje oduševljenju nema kraja kad smo zakoračili u Park prirode Papuk', opisala je poznata RTL-ovka i dodala kako je zbog manje gužvi, budući da je većina ljudi trenutno u morskim krajevima, to za nju bio odličan 'početak upoznavanja s tom predivnom planinom'. Njezinim opisom i fotografijama oduševljeni su Tomislav Jelinčić, Ivana Plechinger i mnogi drugi Anini pratitelji.

'Kada ne radim – a to znaju moji kolege – kao da sam isključena iz svijeta. Posvetim se djeci, mužu, sebi… našim malim ritualima koji nas jačaju', izjavila je ranije za tportal.

  • +3
Ana Brdarić Boljat Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL