Tehnologija NATJEČAJ T-HT-a

Sada je vrijeme da budete kreaTivni!

  • Autor: tportal.hr
  • 14.5.2010 14:05:07
  • 14.5.2010 12:45:44

Budi kreaTivan je nagradni natječaj za izradu najbolje mobilne aplikacije u organizaciji T-HT-a. Natječaj je krenuo 23. travnja i traje do 18. kolovoza 2010 godine, a mi vas podsjećamo da sudjelovati mogu developeri ali i svatko tko ima dobru ideju za mobilnu aplikaciju

Natječaj je podijeljen u tri kategorije; u kategoriji Prototip Aplikacije developeri će morati poslati gotove, funkcionalne aplikacije, a nagrada za prvo mjesto iznosi 98.000 kuna.

Ostale dvije kategorije, Koncept aplikacije i Pogled u budućnost, zanimljive su po tome što nije potrebno poslati gotovu aplikaciju, već samo razrađeni koncept aplikacije. Također valja naglasiti da će i aplikacije koje ne osvoje nagradu kandidirati da budu uvrštene u ApliCentar, tako da se developere maksimalno nagradi za uloženi trud.

Svaki natjecatelj može se prijaviti u svaku od tri ponuđene kategorije, bez ograničenja u broju prijavljenih aplikacija i ideja.

Natječaj je krenuo 23. travnja; prijavljene radove ocjenjivat će stručni žiri T-HT-a, a mogu se poslati do 18. kolovoza 2010. godine. No, požurite s registracijom za projekt; taj rok istječe 1. 6. 2010. godine.

aplicentar.tportal.hr
budikreativan.tportal.hr
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još