Tehnologija DRUMARA

Prijavite se na Društvenu marketinšku radionicu

  • Autor: B. R.
  • 22.4.2010 14:15:05
  • 22.4.2010 11:39:22

Projekt Web::Edukacija po prvi puta ove godine organizira DRUštvenu MArketing RAdionicu, popularno nazvanu DRUMARA koja će se održati u četvrtak, 29. travnja 2010. godine, s početkom u 14.30 u zagrebačkom VMD-u

Kako napisati blog i što je važno za blog, podijelit će s vama naš najpoznatiji bloger Marko Rakar, autor više stotina članaka objavljenih u raznim domaćim i stranim časopisima, novinama i portalima. Marko je široj javnosti postao poznat nakon vođenja uspješne internetske kampanje predsjednika Josipovića. Također, obilježava ga i nesretna afera s objavljivanjem registra branitelja.

'To ne znači da se bavim telefonima ili da spajam žice, nego da onima za koje radim omogućavam da svoju poruku na najbrži, najefikasniji i najjeftiniji način prenesu iz točke A u točke B. Većina mog posla se odnosi na političku komunikaciju i savjetnik sam političkim strankama i kandidatima', izjavio je Marko Rakar, poznati komunikacijski savjetnik iz Zagreba.

O Linkedinu i Twitteru ćete saznati od Ane Balentović (službene voditeljice Twitter kampanje konferencije Web::Strategija 6), a u marketing popularnog Facebooka će vas uvesti sir Željko Riha, ujedno i voditelj Web::Edukacije.

Pratite Web::Edukaciju i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još