Tehnologija EDUCIRAJTE SE

Predstavljamo vam jedini regionalni SEO seminar

  • Autor: tportal.hr
  • 9.2.2010 15:35:53
  • 9.2.2010 11:23:21

SEO seminar se sastoji od predavanja o teoriji i primjeni SEO tehnika u internetskom marketingu. Namijenjen je ljudima različitog predznanja tj. odličan je za odgovorne osobe u tvrtkama kao i za one koji će se kasnije odlučiti za sljedeće tečajeve u kojima će naučiti kako primijeniti SEO tehnike u praksi. Seminar počinje 11. veljače u 14.30 i traje do 19.30. Mjesto održavanja je zgrada VMD, 6. kat, Avenija Vukovar 296D

Nakon završenog SEO seminara polaznici će imati bolji uvid u mogućnosti SEO tehnika te SEO optimizacije kao ozbiljnog posla o kojem ovise prihodi kompanija.

Predavač je Siniša Gavrilović, webmaster s osam godina profesionalnog iskustva. Na trećoj konferenciji Web::Strategija za predavanje pod nazivom 'Iskustva jednog SEO mastera' dobio je naviše ocjene publike i nakon toga je postao traženim hrvatskim SEO majstorom! Svojim osobnim kontroverznim pogledom na web demistificira precijenjene stvari u internetskom poslovanju, prizemljuje nerealna očekivanja drugih od weba te uči druge o internetu kakav on stvarno jest.

Nakon završenog SEO seminara stečena znanja bit će odličan temelj za nastavak kroz SEO radionicu nakon koje ćete naučeno moći primijeniti odmah u praksi i ubrzo ćete moći osjetiti plodove rada kroz povećanje posjećenosti svojih web stranica. Također, kao web programer, možete kroz tečaj SEO programer naučiti što i kako sve programer treba pripremiti u web aplikaciji za posao SEO optimizacije.

Cijena seminara je samo 750 kn + PDV.

webedukacija


Web::Edukacija nudi niz drugih edukacija koje možete pohađati te nakon uspješnog završetka dobiti certifikate.

Edukacije:

Google Analytics seminar
Google Analytics radionica
Web Business Radionica- WEBURA
Društvena marketing radionica

Pratite nas na društvenim mrežama

Web::Edukacija - Facebook fan page
Web::Edukacija - Twitter

Kontakt Web::Edukakcije

Telefonski na 091/212 9287 ili na e-mail: info@webedukacija.com.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još