RADITE OD KUĆE

Nova usluga T-Coma - Office@Home

15.12.2009 u 09:24

Bionic
Reading

U današnjem poslovnom svijetu brze informacije i njihova trenutačna dostupnost nužni su za ostvarivanje zadanih poslovnih planova i ciljeva. T-Com nudi vam poslovna rješenja koja će vam omogućiti da se savršeno prilagodite svim zahtjevima modernog poslovanja. Poslovna rješenja koja su vezana za govorne usluge i internet utemeljena su na najsuvremenijoj tehnologiji i stvaraju temelj za nesmetano i učinkovito poslovanje te vam tako otvaraju dosad neslućene mogućnosti poslovnog uspjeha. Stoga je za vas kreirana usluga Office@Home

Office@Home je usluga kojom se poslovnim korisnicima i njihovim zaposlenicima omogućava pristup e-mailu, internetu, intranetu i drugim poslovnim aplikacijama s lokacije izvan ureda. To prije svega znači rad od kuće ili bilo koje druge lokacije gdje postoji pristup internetu.

Office@Home - rad izvan ureda - namijenjen je korisnicima usluge Privatna mreža te korisnicima usluge Net Phone odnosno usluge iz grupe Net Phone grupe (NP,NPP, NP PBX).

Paket Office@Home se sastoji od tri ključne usluge:

1.Privatna mreža - udaljeni internetski pristup
2.Soft Phone
3.Office Fax

Udaljenim internetskim pristupom Privatnoj mreži tvrtke zaposleniku koji radi od kuće omogućuje se pristup korporativnoj mreži, aplikacijama, e-mailu.Aplikacija Soft Phone omogućuje uspostavljanje glasovnih i video poziva te konferencijskih video poziva s bilo kojeg računala. Putem Soft Phonea zaposlenik će razgovarati unutar VPN-a i izvan ureda s dojmom telefoniranja iz ureda.

Office Fax je usluga koja omogućuje slanje i primanje faks-poruka putem e-maila. Za korištenje usluge dovoljno je imati e-mail i pristup internetu. Ovom uslugom smo u potpunosti objedinili govorne i internetske usluge u cjelovito rješenje koje pospješuje vašu poslovnu komunikaciju, smanjuje troškove poslovanja i omogućuje vašim zaposlenicima da obavljaju svoje poslove brzo i efikasno bez obzira na to gdje se nalazili, ali s dojmom kao da sjede u uredu.

Teleworking je nov pojam koji podrazumijeva rad od kuće ilis nekog drugog mjesta koje može biti udaljeno od sjedišta matičnetvrtke stotine i tisuće kilometara. Zapošljavanje na ovakav način,ekonomičan, komforan te prostorno i vremenski neograničen, omogućujenesputan razvoj informatičke tehnologije koji polako, ali sigurno odbacuje pravila klasične radne sredine te uvjeta s fiksnim radnimvremenom, ograničenim radnim prostorom, svakodnevnim putovanjem naposao i uz to vezanim troškovima.

Klasično opremljen ured kaofiksni izvor informacija više nije osnovni uvjet za uspješno obavljanjeposla. Zahvaljujući novim komunikacijskim tehnologijama informacija jedanas dostupnija i jeftinija nego ikad. Ured možete konstruirati gdjegod želite, svagdje gdje imate pristup telefonu, telefaksu i računalu.

Više informacija saznajte na www.t-com.hr, kod svog prodajnog zastupnika ili pozivom Službi za poslovne korisnike na 0800 9100 ili Službi za ključne korisnike na 0800 9500