OTVORENI KOD

Vidimo se na konferenciji DORS/CLUC

17.04.2014 u 12:41

Bionic
Reading

U Zagrebu u prostorijama Hrvatske gospodarske komore od 16.-18. lipnja 2014. bit će održana 21. po redu DORS/CLUC konferencija

Ukoliko još niste imali prilike prisustvovati na DORS/CLUC konferenciji vrijeme je da ju posjetite ove godine. Radi se o jednoj od najstarijih i najvećih konferencija u Hrvatskoj čija su tematika tehnologije slobodnog i otvorenog koda i otvoreni standardi.

Kako biste dobili što bolju predodžbu o DORS/CLUC konferenciji preporučamo da pogledate neke od video zapisa prošlih DORS/CLUC konferencija:

Ako se odlučite posjetiti DORS/CLUC konferenciju čekaju vas tri dana prožeta predavanjima i radionicama. Teme predavanja i radionica su naravno u doticaju sa tehnologijama slobodnog i otvorenog koda te otvorenim standardima. Za svakog se nađe ponešto, ima od poslovnih tema koje govore o primjeni slobodnih i otvorenih tehnologija u industriji do čisto tehničkih tema koje govore kako raditi s nekom tehnologijom.

Osim radionica i predavanja imat ćete priliku upoznati mnoge vrhunske domaće i strane IT stručnjake kojima ćete moći postaviti pitanja a koja možda ne biste mogli postaviti u virtualnom svijetu, imat ćete priliku proširiti krug poznanstava koja uključuju poslovne i privatne kontakte, naučiti nešto novo i postati bogatiji za još jedno iskustvo.

Drago nam je istaknuti prvog ovogodišnjeg potvrđenog predavača, Elizabeth Krumbach Joseph čije predavanje nosi temu Continuos Integration System for OpenStack developers. Osim Elizabeth očekujemo još poznatih imena iz FLOSS svijeta.

Sobzirom da do konferencije ima još otprilike 2 mjeseca preporučamo da pratite glavni web te stranice društvenih mreža konferencije na https://www.facebook.com/dorscluc, https://plus.google.com/u/0/+DorsclucOrg/posts te https://twitter.com/dorscluc