Tehnologija NAGA

Razer predstavio miš sa sedamnaest tipaka

Tvrtka Razer predstavila je miš namijenjen igračima MMO igara, kao što je World of Warcraft, koji sa strane ima čak dvanaest dodatnih programabilnih tipaka

Tko god je zaigrao neku MMO igru (Massively Multiplayer Online Game), zna da količina komandi kojima treba baratati može biti zastrašujuća. S obzirom na to da vam jedna ruka gotovo neprestano mora biti na mišu, logično je da se tipke s tipkovnice lagano sele na miš, a najdalje je tu otišla tvrtka Razer, čiji miš pod nazivom Naga ima čak dvanaest dodatnih programabilnih tipaka s lijeve strane.

Tu je, naravno, i standardna lijeva i desna tipka, kotačić te još dvije tipke s gornje lijeve strane uređaja. Je li to sve skupa praktično i jesu li u Razeru pretjerali s tipkama, teško je reći bez isprobavanja uređaja, no potpisnik ovih redaka svojedobno je zbog igranja igre World of Warcraft nabavio miš s povelikim brojem dodatnih tipaka (dvije s lijeve strane, dvije na vrhu uređaja) i čak je i to bilo nedovoljno; dakle, Razer bi mogao biti upravo ono što zagriženim MMO igračima treba.

Razer Naga može se pohvaliti i laserskim senzorom preciznosti 5.600 dpi, vremenom odaziva od jedne milisekunde te brzinom praćenja od 200 inča po sekundi, a cijena će biti 79,99 dolara.

www.razerzone.com

Pogledajte video u kojem je predstavljen novi Razerov miš:


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još