Tehnologija GLASUJTE ZA NJIH

Hrvatska aplikacija nadomak milijun funti

Izvor: Promo fotografije Match Time , Autor:Dolores Ljubić
  • Autor: M. W.
  • 10.9.2013 18:17:44
  • 10.9.2013 15:34:49

Match Time je ušao u polufinale globalnog natjecanja 'Milijunski startup'. Prva nagrada iznosi gotovo devet milijuna kuna, a pobjednik će dobiti podršku kako bi narastao u sto puta vredniju kompaniju

Milijunski startup je prvo globalno natjecanje koje nudi milijun funti kapitalne investicije i potporu vodećih tvrtki, institucija i organizacija kao što su Ured londonskog gradonačelnika, The Tech City Investment Organisation (TCIO), Taylor Wessing, Seedrs, City University London, London & Partners, London First, Schools for Startups, KPMG i Ketchum.

Aplikacija Match Time odabrana je u polufinaliste između 1000 prijavljenih projekata iz 72 zemlje sa svih kontinenata. Pobjednik će dobiti pomoćni poslovni paket koji uključuje financijsku, poreznu, pravnu, uredsku i marketinšku potporu, a cilj projekta je poduprijeti pobjednika i podići vrijednost pobjedničkog startupa na minimalno 100 milijuna funti (oko 900 milijuna kuna) unutar pet godina.

Match Time je besplatna aplikacija za iOS (iPhone i iPad) koja spaja ljude, ali ne na onaj način na koji ste navikli. Naime, radi se o aplikaciji koja je napravljena po tipološkom indikatoru koji su razvile Katharine Cook Briggs i Isabel Briggs Myers, psihometrijskom upitniku osmišljenom za mjerenje psiholoških preferenci u pogledu na svijet i donošenju odluka. Temelji se na radovima Carla Gustava Junga.

Match Time ga koristi kako bi spojio najkompatibilnije. Osim kvalitete same aplikacije, žiri vrednuje i reakcije korisnika pa, ako vam se sviđa, ne propustite podržati mladi hrvatski tim u borbi za glavnu nagradu.

O tome tko će ući u finale, među 20 najkvalitetnijih projekata iz cijelog svijeta, odlučuje se u sljedećih 20 dana. Match Time vas poziva da lajkate njihovu stranicu na Facebooku i skinete besplatnu aplikaciju.

285035,284186,283895,284192
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još