MON DIEU

Besplatni vibrator za Diablo 'udovice'

17.05.2012 u 15:40

Bionic
Reading

Francuski sex shop Absoloo domislio se kako iskoristiti pomamu za Diablom III - ponudio je besplatni vibrator svima čiji partneri ovih dana ne mrdaju od računala

Nakon višegodišnje stanke diablomanija ponovno hara računalnim svijetom, otprilike ekvivalentna euforiji zbog Europskog ili Svjetskog prvenstva u nogometu (naravno, kad se hrvatska reprezentacija uspije plasirati).

Za gejmere sve osim onog najnužnijeg prestaje postojati, sve dok se s izabranim pikselnim avatarom ne probiju kroz tamnice i bojna polja do ultimativne pobjede nad Nečastivim osobno. Dok se to ne dogodi, društveni i intimni život nađu se postrani, kao i partneri i partnerice koje ne zanimaju naganjanje s čudovištima i spašavanje svijeta.

E, upravo njima se odlučila obratiti ekipa iz Absolooa, piše Kotaku. Ako vaš muškarac radije ide u potragu za magičnim draguljima i bodovima iskustva nego istraživati vašu točku G i skupljati seksualno iskustvo, stoji na njihovom blogu, zabavite se besplatnim vibratorom.

Da bi ga dobile, Diablo udovice trebaju na Facebooku objaviti svoju fotografiju s kutijom igre odgovorne za manjak pažnje i naklonosti, zbog čega pate, pa o tome obavijestiti Absoloo, koji će im proslijediti vaučer kod za mali vibrator.

Pritom im nije važno kojeg su spola ili seksualne orijentacije. Dovoljno je da ih partner zanemaruje zbog Diabla.

Ili biste radije i sami zavirili u svijet te računalne igre? Pogledajte video: