Tehnologija RELEASE CANDIDATE

Windows 7 u RC verziji stiže krajem svibnja

U posljednje vrijeme čujemo samo pozitivne vijesti u vezi izlaska novih Windowsa, koji se uglavnom približava, no ovaj put se datum izlaska RC (Release Candidate) inačice malo udaljio

Kako tvrdi BBC, RC verzija Windowsa 7, koja dolazi nakon svih beta verzija i predstavlja gotovo pa finalnu verziju operativnog sustava, pojavit će se na tržištu krajem svibnja. Prethodno vrijeme za izlazak RC-a koje smo čuli bio je travanj, no sada se to ipak čini malo prebrzo. Što se tiče finalne inačice, spominje se početak 2010. iako se u jednom trenutku govorkalo i o tome da bi novi Windowsi mogli biti spremni čak i do Božića.

Također, Windowsi 7 podržavat će multitouch tehnologiju, što znači da će raditi s uređajima koji imaju zaslon osjetljiv na dodir. Kako bi to dodatno naglasio, Microsoft će krenuti s kampanjom logotipa koji to jasno naznačuju; nešto slično natpisima 'Vista Ready' koje često viđamo na računalima. Kako kažu u Microsoftu, Windowsi 7 trebali bi biti operativni sustav koji će tehnologiju dodira donijeti najširim masama.

www.microsoft.com
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još