NA SNIMANJU U PARIZU

Slatke puse Miley Cyrus i Douglasa Bootha

07.09.2010 u 16:37

Bionic
Reading

Miley Cyrus se sjajno zabavljala na snimanju svog novog filma 'LOL: Laughing Out Loud' na lokacijama u Parizu, a sudeći po slikama, sedamnaestogodišnja glumica i pjevačica se najviše zbližila s kolegom Douglasom Boothom, pa su pali i prvi poljupci, samo za potrebe filma - barem zasad

Mlada je zvijezda svog sad već bivšega dečka Liama Hemswortha upoznala na snimanju filma 'The Last Song', a sad svi bruje o tome da bi se slična situacija mogla ponoviti i s Douglasom, budući da je kemija između dvoje glumaca vrlo opipljiva.

Douglas u tom filmu, u kojem osim Miley igraju i Ashley Greene (Alice iz sage 'Sumrak') i Ashley Hinshaw, igra Mileyinog dečka.

Iako je Miley isprva bila hladna prema Ashley Greene, djevojke su se zbližile, pa su viđene i na večeri u popularnom Palais de Tokyo
Ashley Greene je šarmirala i drugu Ashley, kolegicu iz filma, koja je oduševljena zvijezdom 'Sumraka'.

'Ashley je zbilja fantastična cura. Iako je slavna, normalna je i nimalo umišljena. Super nam je bilo na snimanju u Parizu', kaže manje poznata Ashley Hinshaw.

Inače, Liam je, kako se šuškalo, prekinuo s Miley zbog njezine sklonosti koketiranju s drugim dečkima, premda se poslije pričalo i da je s Miley bio samo kako bi se proslavio i probio u svijetu filma.

Bilo kako bilo, Miley i njezine kolege iz filma super su se provele u Parizu, a u jednom su trenutku završile i u fontani. Boravak u romantičnom Parizu posebno se dojmio Ashley Greene.

'Oduševljena sam Parizom. Svi su prema meni bili jako ljubazni. Nikad neću zaboraviti ovo putovanje', oduševljena je Ashley