HELENA HUNČAGA:

Zbog 'HTZ-a' sam prekinula s dečkom

16.04.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Šesnaestogodišnja Helena Hunčaga koja je svojim senzacionalnim nastupom u showu 'Hrvatska traži zvijezdu', u kojem je izvela veliki Rihannin hit 'Russian Roulette', oduševila publiku i žiri, kaže da je prekinula s dečkom s kojim je bila u vezi četiri mjeseca

Shvatila sam da je glupo da smo zajedno kad se uopće ne vidimo. Rekla sam mu neka se zabavlja dok me nema', kaže Helena, piše Ekran. Dečko s kojim je bila u vezi gitarist je jednog benda, a kaže da je prekid dobro podnio.

Nova je govorkanja pak pokrenulo Helenino druženje s jednim od finalista, Jurjem Jurlinom. No ova simpatična gimnazijalka kaže da tu nema ništa.

'To između mene i Jurja bila je čista zezancija. Samo smo oponašali odnos između Maje i Duje', kaže Helena dodavši da između njih nema nikakve ljubavne kemije.

Osim što je u prošloj emisiji 'HTZ' sve oduševila svojim glasovnim mogućnostima, Helena je zaradila pohvale i na račun kratke haljinice i izazovnih cipela/čizama koje je odjenula za izvedbu Rihannine pjesme.

'Prijatelje je zanimalo tko mi je odabrao tu kombinaciju. Ali svidjela sam im se u tom izdanju', rekla je ova šesnaestogodišnjakinja. Dodala je i da su joj prigovorili da je smršavjela.