Teen RADE ŠERBEDŽIJA

'Glumci iz Pottera su me odmah prepoznali'

Rade Šerbedžija nedavno je snimio svoje prve scene za ulogu Gregorovicha u novom nastavku filmskog serijala o Harryju Potteru, a prema njegovim riječima, mladi glumci Daniel Radcliffe i Rupert Grint bili su oduševljeni kad su ga vidjeli

'Bilo je jako zabavno kad su me ti slavni dječaci, Radcliffe, Grint i Tom Felton koji glumi negativca Malfoya, vidjeli i uglas povikali: 'Boris the Blade!' To je moja uloga u filmu 'Snatch' Gaya Ritchieja koju očito obožavaju. Umalo da nisu tražili da im dam autograme, ha-ha… Eto, pomislih, što bi na to rekla moja kći Nina', kaže Rade koji će snimati i film 'Gruzija' Rennyja Harlina s Valom Kilmerom.

Kako piše Jutarnji list, njegove su kćeri posebno ponosne zbog njegova angažmana u nastavku Pottera u kojem Rade igra Gregorovicha, najvećeg majstora za izradu čarobnih štapića.

'Uloga mi se sviđa i čini mi se da smo dobro snimali, iako je to za mene, bez obzira na to kako sjajni bili režiser i glumci u toj bajci, vrsta filma koji me posebno ne zanima. No zato su moje kćeri, uključujući i Luciju, uzbuđene su što snimam Harryja Pottera. Lik Gregorovicha je prilično važan jer o njemu se u filmu mnogo govori. Imam scene samo s Ralphom Fiennesom, što me posebno veseli jer on je čudesan glumac, a osim toga, nekako smo se i posebno sprijateljili', ispričao je Šerbedžija za Jutarnji list dodajući da mu je kći Nina rekla da je nakon uloge u Potteru porastao u njezinim očima.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više