HEJTERI OPET U AKCIJI

Mlada zvijezda zgrožena jer joj vrijeđaju sestru

02.09.2014 u 14:34

Bionic
Reading

Demi Lovato oštro je odgovorila hejterima koji su se okomili na njezinu mlađu sestru Madison De La Garza, našim gledateljima najpoznatiju po ulozi u seriji 'Kućanice', u kojoj je glumila kćer Gabrielle Solis, odnosno Eve Longorije

Madison ima problema s kralježnicom, što su online mrzitelji iskoristili kao izgovor za napad na 12-godišnju glumicu u usponu.

Demi Lovato, njezina sestra koja je već u nekoliko navrata odgovorila hejterima s porukama ljubavi kako bi im pokazala da je ne diraju njihove uvrede, nije mogla ostati ravnodušna na napade na Madison.
 

'Njezina bolest nije za šalu. Ja mogu izdržati napade, ali nemojte napadati 12-godišnju djevojčicu koja vam nije ništa skrivila. Tužno je da se ovakve stvari, usprkos tolikim upozorenjima o online bullyingu, i dalje nastavljaju. Maddie, ti si divna i najdragocjeniji si anđeo u mom životu, uvijek ću te štititi. Volim te', poručila je Demi putem Twittera, što je naravno oduševilo njezine vjerne fanove, lovaticse

U ranijim je intervjuima Demi isticala da ju upravo mlađa sestra potaknula da potraži stručnu pomoć zbog svojih problema sa samoozljeđivanjem, poremećajima u prehrani i ovisnosti. 'Htjela sam dati Madison dobar primjer i biti joj uzor, što jedno vrijeme sigurno nisam bila. Ona me inspirirala da se izliječim', izjavila je jednom prilikom Demi, jedna 10 najvećih MTV-jevih zvijezda ovoga ljeta (MTV's Hottest Summer Superstar). Bravo, Demi!