DATUM JOŠ NEPOZNAT

O kakvom vjenčanju mašta Avril?

21.01.2013 u 07:30

Bionic
Reading

Avril Lavigne (28) iznenadila je ljetos mnoge zarukama nakon šest mjeseci veze s rokerom Chadom Kroegerom (37) iz Nickelbacka. A iako još nemaju datum, Avril već zna kakvo bi vjenčanje voljela imati

Njezin zaručnik kaže da mu se Avriline ideje za njihovo vjenčanje jako sviđaju.

'Ona ima genijalne ideje za vjenčanje. Ja se uglavnom samo složim s njezinim mišljenjem. Bit će to totalno otkačeno rokersko vjenčanje. U jednom trenutku sam mislio da se nikad neću skrasiti. Ali kad sam upoznao Avril, sve se promijenilo. Iskreno, vjenčanje je bilo više moja ideja nego njezina. Zato sam sretan što se pristala udati za mene', kaže Chad Kroeger.

Inače, pjevač kanadskog rock benda Nickelback kaže da njegova zaručnica Avril Lavigne nije baš dobar poznavatelj opusa pjesama te grupe.

Chad Kroeger (Nickelback)

RadarOnline objavio je da je 37-godišnji roker otkrio da Avril uopće ne bi prepoznala pjesme Nickelbacka.

'Ona bi vjerojatno rekla: 'A tko je to? Dobra stvar!'' smije se Chad. Dodao je da će, s obzirom na njegovu nekadašnju reputaciju opakog zavodnika, morati svojoj budućoj supruzi objasniti mnoge škakljive stihove Nickelbackovih pjesama.

'Pa kad presluša neke pjesme, bojim se da ću morati odgovarati na neugodna pitanja o tim curama i događajima koji se spominju u mojim pjesmama. Hm, bit će preznojavanja', kaže Chad.

Glazbenik kaže da se, otkad se zaljubio u Avril, potpuno promijenio.

'Priznajem da prije nisam bio vjeran i mnoge sam djevojke povrijedio. Potpuno sam se promijenio. I znate što, nimalo mi ne nedostaje takav život, sad sam sretan i zaljubljen’, kaže rocker.

Avril je, pak, najavila svoj peti studijski album za ovu godinu.

'Budite strpljivi jer album izlazi ove godine. Bit će to sjajan album, sigurna sam', objavila je na Twitteru.

Avril (28) je na ovom albumu surađivala s Chadom, a ljubav je planula u studiju. Bila je nekoliko godina u braku s Deryckom Whibleyjem, članom pop punk benda Sum 41, a Chadu će ovo biti prvi brak.