tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+9
Pula
+12
Rijeka
+15
Zadar
+15
Split
+14
Dubrovnik
+14

BRAVO, ASHLEY!

Evo kako se nose proljetne boje!

Iako su dani kad je glumila razmaženu Sharpay Evans u teen serijalu 'High School Musical' iza nje, ova simpatična 26-godišnja Amerikanka sve je ljepša

Datum objave:
20.4.2012 13:44

Zadnja izmjena:
20.4.2012 18:30

 
Ashley Tisdale za premijeru filma 'The Lucky One', svoga kolege iz 'HSM-a' Zaca Efrona, odabrala je modernu kombinaciju, kratku haljinicu u dvije boje - nježno ružičasto-narančastoj i trendy nijansi - intenzivno plavoj. Ash se, kako bi dodatno naglasila svoju besprijekornu liniju, odlučila i za efektne cipele na petu u boji kože, a plavu kosu ukrasila je i jednim pramenom u crveno-ljubičastoj.
Zgodnu smo glumicu nedavno mogli vidjeti i u serijalu o navijačicama 'Hellcats' koja se prikazivala i kod nas. Inače, Ash su povezivali i s Martinom Johnsonom, bivšim dečkom country pop pjevačice Taylor Swift. Martin je pjevač pop punk benda Boys Like Girls.

Ashley je jednom prilikom otkrila da je skeptična po pitanju ljubavi.

'Dečki s kojima sam bila su me prevarili. Teško je prihvatiti tu činjenicu, posebno kad vam je stalo do nekog. Jednostavno ne želite vjerovati da se to događa. Mnoge cure ostanu u takvim vezama jer misle da je to bio trenutak slabosti i da se to neće ponoviti. No onaj tko je jednom prevario, napravit će to opet. Ja sam odlučila izaći iz takvih veza iako mi je bilo jako teško donijeti tu odluku. Ali morate se maknuti zbog sebe', rekla je Ashley.


189136, 188903, 188661, 188617

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr