SARAH HYLAND:

Sve o beauty tajnama zvijezde 'Moderne obitelji'

12.04.2012 u 12:25

Bionic
Reading

Ova preslatka 21-godišnja glumica, složit će se svi, zbilja je savršen odabir za ulogu vrckaste tinejdžerice Haley Dunphy, u višestruko nagrađivanoj seriji 'Moderna obitelj' koju odnedavno možemo pratiti i kod nas. Saznajte koje su tajne ljepote Sarah Hyland

Mladolika glumica (rođena je 24. studenog 1990.) kaže da ne voli na sebi puno šminke te da u svakodnevnom životu izbjegava teške podloge i intenzivne ruževe.

Znam da bez šminke izgledam kao djevojčica, ali najbolje se osjećam bez ičega na licu', priznaje zvijezda serije 'Moderna obitelj'.

Sarah kaže da su njezina tri omiljena beauty proizvoda bez koji ne može – vlažne maramice za skidanje šminke, balzam za usne i kvalitetan korektor.

'Moja koža je vrlo osjetljiva pa se trudim ne nanositi previše pudera. Za svaki dan radije koristim korektor ili mineralne podloge, ali bez maskare i uvijača za trepavice ne mogu. Kad sam bez maskare, osjećam se poput nekog vanzemaljca, jer su u prvom planu moje prevelike oči', otkrila je Sarah.

Mlada glumica ne pretjeruje s make-upom ni u svečanim prilikama.

'Volim naglasiti kutove očiju olovkom, no trudim se da to ne izgleda prenapadno pa trag olovke malo 'razmuljam'. Sviđaju mi se i brončana ili zlatna sjenila, a na T-zonu, obraze i ispod vrata stavim malo bronzera. Na taj način možete osvježiti izgled, a da izgleda kao da ste niste previše trudili. Moje je pravilo što prirodniji make-up.'

Što se tiče mode, Sarah se uglavnom drži ležernih odjevnih kombinacija – traperice, majice i visoke tenisice

'Prilično sam lijena kad je u pitanju modnih trendova. Ali za neke posebne prilike se potrudim. Moj stil je tipični njujorški East Village chic – što znači da je to najčešće nešto u crnoj boji.'

Sarah priznaje da nije lako nositi se s holivudskim standardima ljepote.

'Voljela bih kad bih mogla biti viša i imati više oblina. Ali zapravo, sviđa mi se kako izgledam', smije se ova jednostavna cura čiji roditelji nisu bili oduševljeni njezinim odabirom zanimanja.

Budući da je njezin tata također glumac, upozorio ju je na okrutni svijet showbizza

'Moji su roditelji bili protiv toga da se bavim glumom, no ja sam bila uporna. Kad sam imala 18 godina, preselila sam se iz New Yorka u Los Angeles i dala sam si rok od dva mjeseca da pronađem posao. A ako ne uspijem, odlučila sam se vratiti. Ali mjesec dana kasnije, dobila sam ulogu u 'Modernoj obitelji', smije se Sarah.

Kaže da u stvarnom životu nema ništa zajedničko s Haley Dunphy, svojim likom iz serije.

'Haley je razmažena tinejdžerica koja je luda za dečkima, šminkom i odjećom. Ja uopće nisam takva', naglasila je Sarah koja je već neko vrijeme u sretnoj vezi s godinu dana starijim Mattom Prokopom, također glumcem.