CANDICE SWANEPOEL

Zbog okrutnih školskih kolega patila i Victorijina anđelica

30.03.2012 u 13:58

Bionic
Reading

Kao i mnoge druge danas slavne osobe, i manekenku te Victorijinu anđelicu Candice Swanepoel u srednjoj školi su zločesti kolege imali na meti

'Često su me u školi ismijavali zbog mog izgleda. Bila sam mršava, visoka i čudno sam izgledala. Godinu prije nego što su me otkrili na buvljaku gledala sam Fashion TV. Shvatila sam da su sve te manekenke s TV-a vrlo slične meni. A godinu poslije i sama sam postala model! Moram priznati, osveta je slatka', kaže Candice.

Candice, koja krasi naslovnicu svibanjskog GQ-a, ne želi biti samo još jedna ljepotica. 23-godišnja Južnoafrikanka kaže da bi željela krenuti glumačkim stopama bivše kolegice Rosie Huntington-Whiteley, no smatra da je u tome koči južnoafrički naglasak.

Victorijina anđelica koja je od 17. godine u vezi s brazilskim modelom Hermannom Nicolijem odrasla je na farmi u Južnoafričkoj Republici.

'Odrastanje na farmi bilo je prelijepo iskustvo, nosila sam kombinezone, velike čizme i pomagala da se oteli tele. Bilo je uvijek vrlo zanimljivo', kaže Candice.