Teen DEMI LOVATO:

Razmišljala sam zauvijek otići iz showbizza

  • Autor: E. K.
  • 29.2.2012 14:01:41
  • 29.2.2012 13:08:06

Devetnaestogodišnja teen zvijezda otkrila je da je nakon izlaska iz rehabilitacijske klinike, gdje je provela tri mjeseca liječeći se od poremećaja u prehrani i samoozljeđivanja, planirala otići iz showbusinessa

'Bila sam iscrpljena od svega. Ljudi ponekad ne shvaćaju koliko mi je bilo teško i s kakvim se pritiscima svakodnevno srećemo. Mnogima se naš posao čini strahovito uzbudljiv i glamurozan. Ali to je samo privid. Sve mi se nagomilalo i krenulo nizbrdo. U jednom sam trenutku zbilja bila spremna zauvijek otići iz showbizza. Ipak, prevladala je moja ljubav prema glazbi. Nisam htjela tek tako odustati i ostala sam se boriti', kaže Lovato.

Demin povratnički album Unbroken, objavljen prošle godine, doživio je ogroman uspjeh.

U znak zahvalnosti fanovima koji joj bili velika podrška dok se liječila, Demi je tetovirala malo srce na ruci.

'Najodaniji fanovi su stalno na ruci crtali mala srca dok sam bila u klinici. Njihova mi je podrška puno značila. Zato sam tetovirala malo srce na zglobu ruke', kaže Demi, dodavši da joj je sretna jer je potaknula mnoge tinejdžere da potraže stručnu pomoć nakon što je otvoreno priznala da je godinama gomilala emocionalne probleme. Ipak, njezin glumački angažmani još će pričekati. 

'Još nisam spremna vidjeti se ispred kamere. Zasad sam se fokusirana isključivo na glazbenu karijeru', rekla je Demi, koja se proslavila u Disneyjevoj seriji 'Sonny With a Chance'.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više