CMOK, CMOK

Kakvih sve pusa ima?

14.02.2011 u 09:46

Bionic
Reading

Valentinovo je pravo vrijeme da nekome udijelimo poljubac. Možda se prije niste ni zapitali koliko ustvari vrsta poljubaca ima. Saznajte to sada!

Poljubac leptira – stanite blizu jedno drugome i neka vam se trepavice dodiruju. Potom trepćite očima i tako se dodirujte po kapcima. Ovaj poljubac zaista se čini kao da vam je leptir sletio na kapak, a da ne govorimo i o leptirićima u trbuhu koji će se ovako sigurno stvoriti.

Poljubac u obraz – ovaj poljubac znači: Drag /a si mi! ili Sviđaš mi se! ovako se ljube prijatelji ili dvoje na prvom sastanku.

Poljubac u ušnu resicu – lagano uzmete ušnu resicu i povučete je usnama, kao da udišete zrak. Nemojte previše uvlačiti, a ni sliniti. Sve neka bude lagano, odmjereno.

Eskimski poljubac – poljubac nosevima. Dakle, trljate nos uz nos s jedne pa s druge strane i tako redom.

Poljubac u oko
– uzmete glavu svog / je partnera / ice s obje ruke i potom ga/je lagano poljubite u kapke.

Poljubac u prste – lagano poljubite partnera / icu u prste. Idite prst po prst, sasvim lagano. Ovo je vrlo ugodan poljubac koji vrlo lako može razbuktati strasti.

Poljubac u čelo – ovaj se poljubac često naziva i majčinskim poljupcem ili 'samo smo prijatelji' poljupcem. U filmovima često znaju pokazivati ovaj poljubac nakon što su dečko i cura bili vani. Ako se i vama nakon randevoua dogodi ovaj poljubac, možete biti sigurni da druga strana prema vama ne osjeća neku preveliku privlačnosti, odnosno prije vas doživljava kao prijatelja/icu.

Hladno vrući poljubac – u usta stavite kockicu leda, ali da vaš /a partner / ica to ne zna. Pri poljupcu joj / mu prebacite kockicu leda u usta. Ovo je erotični i senzualni poljubac s ledom, dakle i vruć i hladan u isto vrijeme. Užitak za mnoga osjetila.

Francuski poljubac – izrazito strastven poljubac usnama i jezikom. Mnogi ovaj poljubac nazivaju i poljupcem duša jer se smatra da duše prolaze kroz dah i izmjenjuju se u poljupcu.

Voćni poljubac – uzmite komadić voća u usta i prije poljupca ga zagrizite kako bi potekao sok kojeg će vaš /a partner / ica osjetiti pri poljupcu. Ovo je izrazito sladak poljubac kojem mnogi neće odoljeti. Savjet: uzmite voće bogato sokom – naranče, jagode i slično.



Poljubac u ruku – to je poljubac koji obično izvode dečki. Dakle, lagano uzmete njezinu ruku i poljubite gornju stranu ruke. Ovo je pravi džetlmenski poljubac.

Vampirski poljubac – to je vrlo popularan poljubac među tinejdžerima jer ostavlja dokaz da nas je netko poljubio. Dakle, uzme se komad kože, najčeće na vratu, ali može i na drugim dijelovima tijela i povuče u usta. Zbog povlačenja zraka i vakuma koji se tako stvara, ostaje crvenkasti ožiljak u obliku usta kojem treba neko vrijeme da nestane.

Poljubac slovima – već znamo da je X znak za poljubac u SMS porukama, e-mailovima ili običnim pismima. Dakle, želite li nekome pokazati naklonost i poljubiti ga, možete to učiniti i kada mu / joj šaljete ovaj znak.

Lickanje prije poljupca – trenutak prije nego se poljubite lagano vrhom jezika poližite usnu svog / je partnera / ice. Ovo je vrlo senzualno.

Grickanje za vrijeme poljupca – prije ili za vrijeme poljupca možete grickati partnerovu / ičinu usnu.

Poljubac naopačke – kada on / a sjedi ili leži dođite mu/joj s gornje strane glave i poljubite ju/ga. Ovo je zaigran poljubac koji se mnogim sviđa.

Poljubac u rame – dođite partneru / ici s leđa o poljubite ga/ju u rame.

Tekući poljubac – ostavite u ustima malo omiljenog soka ili drugog pića i tako poljubite svog/ju dragog/u.

Postupni poljubac – započnite s čelom, zatom joj / mu poljubite oči pa nos i na kraju lagani poljubac u usta.

Mumljajući poljubac – stavite usne na vrat, iza uha svog / je partnera / ice i lagano mumljajte te pomičite usne prema prednjem dijelu vrata. Cijelo vrijeme nešto mumljajte tako da vam usne vibriraju što će drugoj osobi dati itekako senzualan osjećaj. Pomičite prema bradi do obraza i završite poljupcem na usnama.

Tigarski poljubac – prikradite mu /joj se i s leđa je lagano zgrabite i zagrizite u vrat. Pri tome lagano mumljajte poput tigra, a nakon laganog ugriza u isto mjesto udijelite i poljubac. Ovo će ju / ga definitivno iznenaditi.

Poljubac nabrzaka – ovo je poljubac u nos. Tako je sladak i neodoljiv.