NESRETNE U LJUBAVI

Je li Taylor Swift nova Anistonica?

12.01.2011 u 10:37

Bionic
Reading

Američki su se mediji ovih dana pozabavili mladom country pop zvijezdom Taylor Swift (21), za koju se sad svi pitaju hoće li krenuti stopama Jennifer Aniston (41), također nesretnom u ljubavi

Plavokose američke ljubimice, obje iznimno privlačne, vitke i uspješne, naredale su popriličan broj 'košarica' nakon kratkotrajnih romansi, a dijele i nešto zajedničko – obje su se družile s fatalnim pjevačem Johnom Mayerom. Osim toga, Swift je bila u vezi sa zgodnim Jakeom Gyllenhaalom koji je zapao za oko i Aniston, pa se sad nagađa nije li Swift nova Aniston koja nikako da pronađe svog 'gospodina pravog'.

Swift je dosad bila u vezama i s Joeom Jonasom i Taylorom Lautnerom, no te ljubavi također nisu potrajale.

Inače, procurio je trač da je Jennifer nedavno na jednom primanju došla do Taylor i izrazila joj svoju podršku. Aniston je rekla Taylor da se drži i da izliječi slomljeno srce tulumarenjem.

Swift, koja je poznata i po tome što u svojim pjesmama govori o vlastitim ljubavnim iskustvima, kazala je da ipak neće opjevati prekid s Jakeom Gyllenhaalom (30). Prema nekim spekulacijama, Jake je prekinuo s Taylor jer u ovom trenutku nije spreman za vezivanje, kao i zbog razlike u godinama.