NIJE U ŠOLDIMA SVE

Za gospođicu Doroshina nije trgovina

06.12.2016 u 10:14

Bionic
Reading

Djelić najranije mladosti Maria Doroshina provela je u rodnoj Rusiji, u gradu Taganrog na nemirnoj granici s Ukranjinom, a preseljenjem na Floridu nisu joj odmah potekli med i mlijeko

Maria je za kruh zarađivala kao djelatnica u trgovini živežnih namirnica, no nikako se nije mogla priviknuti da čovjeka ne gleda kao čovjeka, nego kao kupca. Svijet prodaje, uvaljivanja nepotrebnih artikala i lažne akcije nagomilale su u Mariji ogromnu frustraciju. Stvar bi eskalirala da kolegica blagajnica nije na vrijeme uočila Marijin bijes i povela je sa sobom na fitnes.

Bila je to ljubav na prvu, i čim je muskulfiber malo popustio Marija je nastavila sa svakodnevnim treninzima. Zanesena vježbanjem nije ni primjećivala fotografa koji je pratio njezin preobražaj. Vlasnik fitnesa upoznao je konačno Mariju s idejom da izradi kalendar s njezinim fotografijama. Iako se onako sramežljiva osjećala pomalo iznevjerenom, nakon pregledavanja svojih fotografija dileme nije bilo.

S kalendarom je zaradila prve veće novce i stekla samopouzdanje. Svoje je fotografije počela objavljivati na Instagramu i ekspresno došla do gotovo dva i pol milijuna obožavatelja, ali i sponzora iz svijeta fitnes dodataka prehrani. Američki san neki još uvijek dosanjaju.

????

Fotografiju objavljuje Maria Doroshina (@doroshina)

Killed my workout today ????#happywednesday #workout #happy

Fotografiju objavljuje Maria Doroshina (@doroshina)

Spending my #sunday at the gym ??

Fotografiju objavljuje Maria Doroshina (@doroshina)