BIVŠA PLAYBOYEVA ZEČICA

Carrie je profesorica pilatesa

25.07.2016 u 09:18

Bionic
Reading

Jednom davno obnažene grudi ove ljepotice krasile su naslovnice renomiranih časopisa kao što su Playboy, FHM, Maxim i GQ. Danas se ona bavi nečim sasvim desetim...

Prije nekoliko godina Carrie Minter su jako boljela leđa. Doktori su joj rekli da će je ta bol pratiti do kraja života jer su joj grudi prevelike i preteške. Rekli su joj da se u medicinskoj terminologiji toi stanje zove FLBP (ili: future low back problems) i da se mora pomiriti s posljedicom činjenice da joj je majka priroda podarila tako bujne grudi.

No ova malecna Teksašanka nije se predala. Počela se baviti raznim rehabilitacijskim metodama, kao što su hidroterapija, terapija jahanjem, fizioterapija ili magnetoterapija. Završila je ona i nekoliko stupnjeva reiki tečaja, sve samo da se riješi boli u križima.

Onda je otkrila pilates. Bol je nestala brzinom munje, a Carrie se opet osjetila prpošnom kao kad je imala šesnaest godina. Otvorila je svoju teretanu imena 'Carrie's Pilates Plus' i počela širiti pilates energiju u L.A.-ju. Pljesak za Carrie Minter!

Loved my hair & makeup by @beautybymichellev ?????? Happy Saturday! ?? #lingerie #carrieminter

A photo posted by ❤️CARRIE❤️ (@carrieminter) on

??

A photo posted by ❤️CARRIE❤️ (@carrieminter) on

#tbt @ryandwyerphoto @mainstreetproductions FHM Cover shoot last year ??

A photo posted by ❤️CARRIE❤️ (@carrieminter) on