Detalji članka SUMRAKOMANIJA

MEDENI MJESEC

'Praskozorje' će se ipak snimati u Brazilu!

Nedavno smo pisali o tome da su producenti 'Sumraka' odlučili da se scene medenog mjeseca Belle i Edwarda ipak neće snimati na originalnim lokacijama u Brazilu, no čini se da su ih brazilske vlasti ipak uspjele nagovoriti da snimaju baš ondje

Naime, producenti su odlučili da neće snimati u Brazilu nakon talačke krize koja se dogodila u jednom hotelu punom turista. Zaključili su da glumcima ne mogu jamčiti sigurnost, te su objavili povlačenje iz Brazila i traženje nove lokacije.

Nakon toga brazilske su vlasti objavile da svim sredstvima nastoje ekipu nagovoriti da se sve snimi u toj državi, a čini se da im je lobiranje i uspjelo.

Naime, po posljednjim informacijama, Kristen i Robert koji utjelovljuju Bellu i Edwarda upravo se sada nalaze u Brazilu i snimaju scene svog medenog mjeseca. Vijest je medijima otkrila Nikki Reed: 'Robert i Kristen su na nekoliko dana u Brazilu, ali ja nisam. Oni snimaju scene medenog mjeseca i vraćaju se.'

Stephenie Meyer u knjizi je napisala da su Bella i Edward otišli na medeni mjesec u izmišljeno mjesto Isle Esme, koje se nalazi uz brazilsku obalu.
Sve o temi: praskozorje | Sumrakomanija