DRAMA OKO 'PRASKOZORJA'

Kellan i Ashley bijesni zbog honorara

12.05.2010 u 13:00

Bionic
Reading

Nakon što je objavljeno da će se 'Praskozorje' snimati u dva dijela, prema dobro upućenim izvorima, mladi glumci Kellan Lutz (Emmett) i Ashley Greene (Alice), nezadovoljni svojim honorarima, prijete odlaskom

Summit je odlučio da će snimanje započeti u listopadu te da će redatelj biti Bill Condon, no čini se da još uvijek nisu poznati detalji oko ugovora nekih glumaca, što je posebno naljutilo Lutza i Greene.

Prema prijašnjim ugovorima, sve točke glumačkih ugovora odnosile su se samo na četiri nastavka, ali sad su nastali veliki problemi budući da je odlučeno da se snima i peti film prema bestselerima Stephenie Meyer.

Najnezadovoljniji svojim honorarima su Kellan Lutz i Ashley Greene koji su čak spremni napustiti glumačku ekipu sage 'Sumrak'. Dodatno ih je naljutilo i to što je Peter Facinelli, Edwardov 'otac' Carlisle Cullen ipak uspio dobiti bolji ugovor.

Glavni glumci, Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner dogovorili su sve detalje oko svojih honorara koji su, prenose neki američki mediji, vrtoglavo visoki.

Inače, Summit je ranije objavio da će 'Praskozorje', četvrti nastavak, stići u kina u studenom 2011, a peti film, ako se nešto ne promijeni, očekuje se na ljeto 2012. godine.