Detalji članka SUMRAKOMANIJA

NAGRADNJAČA

Tko je osvojio nagrade iz filma 'Hvala ti za ljubav'?

'Hvala ti za ljubav' (Remember Me) novi je film trenutačno najtraženijeg mladog glumca Roberta Pattinsona, a tportal.hr, Blitz i Algoritam vas nagrađuju kino-ulaznicama i knjigom s Pattinsonovim slikama

'Remember Me' drama je o mladom buntovniku Tyleru Rothu koji ima problematičnu vezu s ocem te misli da ga nitko ne razumije sve dok ne sretne Ally Craig (Emilie de Ravin).

'Odmah mi se svidjela uloga Taylera jer je on momak u ranim dvadesetima koji uči o životu iz prve ruke te brzo mora odrasti. Usto, ima i puno nerazriješenih problema sa svojim ocem. Ovaj film predstavlja pravi izazov', rekao je o svojoj novoj ulozi Rob.

Film u domaća kina stiže 25. ožujka.

Algoritam
Naslovnica knjige 'Robert Pattinson: album'
Robert Pattinson: album
, autora Paula Stenninga, bogato je ilustrirana knjiga i u izdanju Algoritma s obiljem fotografija, privatnih snimki, filmskih kadrova i malo poznatih detalja. Ona istražuje Robertovo djetinjstvo u Barnesu, prve kazališne nastupe i rane televizijske uloge. Opisuje njegova razmišljanja o snimanju 'Sumraka', strast prema umjetnosti i glazbi, stavove o naglo stečenoj slavi i planove za budućnost. Prijevod potpisuju Martina Pranić i Vladimir Cvetković-Sever, a riječ je o vrhunski dizajniranom prikazu dosadašnjeg životnog puta ovog vrsnog glumca.

Kino ulaznice (x2) osvojili su: Sunčica Stanić, Josipa Krtalić, Ivana Krajačić, Igor Fileš i Belinda Brucker.

Knjige s fotografijama Roberta Pattinsona putuju na kućne adrese Lane Pepelko i Ivane Pobor.