NAGRADE SCREAM

Trijumfirali vampiri, lijepa Megan, Depp i Richards

20.10.2009 u 13:37

Bionic
Reading

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada Scream za najbolje glumce i filmove iz horora, SF-a, fantasy i ostalih srodnih žanrova, najviše razloga za slavlje imali su autori sage 'Sumrak' i serije 'True Blood'

Sumrak je odnio četiri nagrade – kao najbolji film, za najbolje glumačke izvedbe (Kristen Stewart i Robert Pattinson) te za novu glumačku nadu (Taylor Lautner).

TV serija True Blood nagrađena je također s četiri 'vriska'.

Osim zavodljivih vampira koji doživljavaju svoj veliki povratak, s dodjele ovih nagrada održanih u Los Angelesu praznih ruku nisu otišli ni atraktivna Megan Fox ('Transformeri: Osveta poraženih') te veterani Johnny Depp ('Alisa u zemlji čuda') i Keith Richards (nagrada za besmrtnu rock legendu).

Među nagrađenima našli su se i redatelj filma 'Zvjezdane staze' J.J. Abrams, Isabel Lucas ('Transformeri: Osveta poraženih'), dok je najboljim horor filmom proglašen 'Odvuci me u pakao' a od poznatih stanovnika Hollywooda ovoj su dodjeli nagrada nazočili Tobey Maguire, Jessica Alba, Kate Bosworth, Harrison Ford, Justin Long i Christina Ricci.