Detalji članka SUMRAKOMANIJA

FORKS FORUM

Prvi hrvatski forum posvećen 'Sumraku'

Raspravljajte o sagi 'Sumrak' i sumrakomaniji na prvom hrvatskom forumu – 'forks forumu'

Forks forum prvi je  hrvatski forum posvećen 'Sumraku', koji djeluje od 14. veljače 2008, a na službenoj stranici Stephenie Meyer nalazi se od 19. veljače 2008. godine.

Forum ima više od tisuću registriranih i aktivnih članova, a iako bi se moglo očekivati da prevladavaju tinejdžerice, prosjek godina je iznenađujuće visok (23), što upućuje na to da su knjige Stephenie Meyer uistinu za svaku dobnu skupinu.

Od uspješnih projekata forum se može pohvaliti ekskluzivnom promocijom hrvatskog izdanja knjige 'Praskozorje' u Avenue Mallu te organizacijom premijere 'Sumraka' specijalno za svoje članove. Tu je još i izložba likovnih radova na temu 'Sumraka', a unutar foruma se organiziraju i različiti natječaji na temu sage 'Sumrak', poput trenutačno aktivnih 'Kreiraj Bellinu vjenčanicu', 'Likovni natječaj povodom premijere Mladog mjeseca' i 'Što bi bilo da...'.

Najnoviji uspješni projekt foruma je dogovorena premijera 'Mladog mjeseca' za sve članove foruma! 21. studenog svi članovi foruma imat će jedinstvenu priliku među prvima u Hrvatskoj pogledati 'Mladi mjesec'!

Treba spomenuti i to da forum djeluje izvan granica Hrvatske te tako surađuju s forumima iz Slovenije i Srbije.

Postanite član zajednice forks foruma i raspravljajte o 'Sumraku' s obožavateljima iz cijele Hrvatske na linku www.forksforum.net/forum.htm.
Sve o temi: sumrak | Sumrakomanija