Detalji članka SUMRAKOMANIJA

TOP SECRET

Robert i Kristen kriju vezu i od prijatelja

Robert Pattinson i Kristen Stewart svoj odnos kriju od sviju, pa čak i od prijatelja

Mladi glumački par za koji su mediji smislili kovanicu Robsten (po uzoru na Brangelinu) ne želi da itko komentira njihovu vezu pa se uzdržavaju od bilo kakvih oblika nježnosti u javnosti. Zvijezde Sumraka, objavio je E! News, uporno se trude ostaviti dojam da su samo prijatelji.

'Da, unatoč silnom trudu koji ulažu kako bi svi mislili da su prijatelji, oni su zapravo par. Rob i Kristen ne žele da itko komentira njihov odnos pa su sveli nježnosti u javnosti na minimum, čak i pred najboljim prijateljima. Jedino kada možete vidjeti razmjenjivanje nježnosti je na setu pred kamerama. Jako su zaljubljeni i između njih vlada nevjerojatna kemija, no tračevi o zarukama i vjenčanju nisu točni. Oboje žele da stvari idu polako, no nikad se ne zna. Možda Rob uskoro i zaprosi Kristen', ispričao je taj izvor.

Inače, glumačka trojka 'Sumraka', Taylor Lautner, Kristen Stewart i Robert Pattinson, euforično pozdravljena od brojnih fanova, nedavno je na dodjeli MTV VMA (MTV-jevih nagrada za najbolje spotove) predstavila novi produženi trailer Mladog mjeseca, nastavka 'Sumraka'.

Sve o temi: sumrak | teen zvijezda