LJUBAV CVATE?

Robert i Kristen opet zajedno na koncertu

09.09.2009 u 13:57

Bionic
Reading

Premda se Robert Pattinson i Kristen Stewart silno trude ostaviti dojam u medijima da nisu u vezi, revni su ih novinari ponovno ulovili na djelu - na koncertu mladog britanskog folk country glazbenika Bobbyja Longa u Vancouveru

Filmskom Edwardu i Belli na tom su se koncertu pridružili kolegice iz sage 'Sumrak' Nikki Reed (Rosalie Hale) i Elizabeth Reaser (Esme Cullen).

Ranije ove godine, mlade zvijezde zajedno su viđene na koncertu benda Kings of Leon, a u posljednje vrijeme su nerazdvojni.

Kako je objavio site Celebrity Mania, bili su u casual izdanju - nosili šešire, vjerojatno da ih nitko ne bi prepoznao. No po svemu sudeći taj plan im nije uspio. Bobby Long, inače blizak Robertov prijatelj, kao svoje glazbene uzore navodi Boba Dylana, Van Morrisona, Rufusa Wainwrighta, Jeffa Buckleyja, Joni Mitchell i Toma Waitsa

Medijima vrlo zanimljiv glumački par upravo snima treći nastavak, 'Pomrčinu', čija je premijera iduće godine.

Nedavno je britanski magazin OK! objavio da su se mladi glumci tajno zaručili, dok su pak neki američki magazini spekulirali o tome da su Robert i Kristen kupili kuću u zapadnom Hollywoodu.