PARANOIČNA GLUMICA

Kristen Stewart se boji da bi je netko mogao ubiti

15.10.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Zvijezda 'Sumraka' strahuje da bi je zbog njezine slave netko mogao ubiti

Kristen Stewart, 22-godišnja glumica koja je u posljednje vrijeme bombardirana porukama mržnje nakon što je otkriveno da je varala svog Roberta Pattinsona, strahuje da bi mogla biti žrtvom napadača, piše Daily Mail.

U novom je intervjuu izjavila da zbog društvenih mreža, poput Facebooka i Twittera, nitko više ne može držati tajnom lokaciju na kojoj se nalazi.

'Danas je sve teže zadržati privatnost, jer su svi na Facebooku ili Twitteru i znaju gdje se nalazite. Bojim se da bi jednog dana netko mogao otkriti gdje se nalazim, a druga bi me osoba mogla ubiti', izjavila je.

Inače, Kristen Stewart opisala je svoje strahove u knjizi autorice Talije Soghomonian naslovljenoj 'Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner - In Their Own Words'.

Glumica je bombardirana hejterskim porukama nakon što je priznala da je varala svog dečka Roberta Pattinsona s Rupertom Sandersom, redateljem filma 'Snjeguljica i lovac'. Nakon otkrića, javno se ispričala Pattinsonu koji je napustio njihov zajednički dom u Los Angelesu. Ovih se dana piše kako se par, uoči promocije najnovijeg filma iz sage Sumrak, 'Praskozorja 2', ponovno zbližio.