Detalji članka SUMRAKOMANIJA

SJETAN POGLED

Potištena Kristen prvi put u javnosti nakon skandala

Kristen Stewart (22) bila je vjerojatno najzanimljivija slavna osoba na filmskom festivalu u Torontu u kojem promovira svoj najnoviji film 'Na cesti', nastao prema kultnom romanu Jacka Kerouaca. To je bilo prvo pojavljivanje mlade glumice na crvenom tepihu nakon preljubničke afere

Kristenin look bio je besprijekoran - prekrasna haljina koju potpisuje Zuhair Murad i štikle Jimmyja Chooa. Lijepa se glumica smiješila, no nije se mogao ne primijetiti njezin sjetan pogled. Nije ni čudo, jer njezinog voljenog Roberta Pattinsona, sad već bivšeg dečka, nije bilo uz nju.

U tom filmu, za koji se priča da će podići puno medijske prašine, a koji stiže u američka kina u prosincu, K-Stew je snimila nekoliko vrućih scena te je morala posvijetliti kosu.

'Nisam se bojala golišavih scena. Volim kad su ispred mene neki novi izazovi koje moram ostvariti', rekla je Kristen, koja igra slobodoumnu Marylou.

Kako je ranije objavljeno, redatelj Walter Salles pobrinuo se za to da se glumci što više užive u projekt pa je tako glumačka postava bila u izolaciji četiri tjedna, a u tom su razdoblju uživali u glazbi, filmovima i knjigama iz 50-ih godina prošloga stoljeća.

Osim Kristen, u filmu 'Na cesti' glume Garrett Hedlund, Sam Riley, Kirsten Dunst i Viggo Mortensen.

213219 ,213105 ,213063,212906