Detalji članka SUMRAKOMANIJA

ZBOG ULOGE

Što je sve Pattinson morao trpjeti na setu?

Osim vampirskih leća na koje se puno puta žalio, Robert Pattinson (25) je zbog uloge Edwarda morao trpjeti još nešto - periku

Budući da je ošišao svoje prepoznatljive šiške, Robert (25) će morati nositi periku prilikom snimanja nekih scena iz završnog dijela 'Praskozorja 2', saznaje magazin The Sun.
 

'Perika izgleda savršeno i nitko na setu nije ni primijetio neku razliku. Rob nije ni sanjao da će njegov novi kratkokosi imidž izazvati takve probleme', rekao je jedan poznanik.

U posljednje se vrijeme pričalo da je Robert nezadovoljan svojim izgledom, posebno nakon što je vidio svoje slike na kojima je bez košulje.
 
'Pattinson nije zadovoljan svojim izgledom. U posljednje vrijeme se i dosta opustio uživajući u junk hrani i ispijanju piva. Njegova djevojka Kristen Stewart ga je upozorila da se mora disciplinirati i početi vježbati te paziti na prehranu. On ne voli vježbati u teretani pa mu je predložila da proba  sa surfanjem', ispričao je jedan izvor.

Kako je ranije objavljeno, novi filmski projekti mladog glumačkog para, Roberta ('Cosmopolis') i Kristen (Na cesti') bit će prikazani i na filmskom festivalu u Cannesu.
 
189136 ,189068 ,187447,187372