IDILA U ARGENTINI

Mirna Zidarić otkrila strast tanga i ljepotu gauchosa

10.01.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Urednica i sportska novinarka HRT-a Mirna Zidarić sa suprugom uživa u putovanjima. Prošle godine su bili u Dubaiju, a njihova najnovija destinacija, Argentina ostavila ih je bez daha. Oduševljena Mirna redovito na društvenim mrežama objavljuje filmiće i fotografije s odmora

Nakon turbulentne poslovne godine koja je iza nje, Mirna Zidarić je otišla na zimski odmor. Iako je ljubiteljica skijanja, ove godine dane za uživanje iskoristila je za upoznavanje s Južnom Amerikom. Sa suprugom, arhitektom Zoranom otputovala je u Argentinu. Kako urednica i sportska novinarka HRT-a krajem siječnja slavi 47. rođendan, ovo putovanje jedno joj je od najljepših rođendanskih darova.

'Kad si sretan, skoči visoko tad u zrak. Huuraaa', napisala je pored jedne od prvih objavljenih fotografija s putovanja na kojoj sretna skače u zrak.


Među ostalim posjetili su selo San Antonio del Areco i u jednoj od tamošnjih hacijendi jahali te se upoznali sa životom gauchosa

????#summer in #argentina #travel #enyoingthemoment #aroundtheworld

A photo posted by Mirna Zidaric (@mirnazidaric) on


Mirna već pet godina vježba jogu zahvaljujući kojoj je u odličnoj tjelesnoj formi i ima zavidnu liniju. Filozofija tog istočnjačkog sustava vježbi je sjedinjenje s prirodom pa je mirno mjesto za razgibavanje pronašla i u Argentini.

#summer in #argentina #yoga under the #ombutree #yogaeverywhere #happypeople ??????‍♂️????????‍♂️????

A photo posted by Mirna Zidaric (@mirnazidaric) on


Urednica i sportska novinarka HRT-a sa suprugom se fotografirala i ispod balkona Case Rosade – nekadašnje predsjedničke palače i najpoznatije atrakcije Buenos Airesa. Zgrada ružičaste boje poznata je po nadahnjujućim govorima brojnih prošlih argentinskih predsjednika, a najpoznatiji govor s balkona održala je nekadašnja prva dama Evita Peron.

Pod Evitinim balkonom ??????

A photo posted by Mirna Zidaric (@mirnazidaric) on


'Kada sam prije 25 godina pomislila - s ovim bih čovjekom mogla i na kraj svijeta, nisam ni sanjala da će on to doslovno shvatiti i dovesti me u Ushuaia', napisala je pored fotografije na kojoj poziraju u najjužnijem gradu na svijetu, na otoku Tierra del Fuego.


U glavnoj luci na kanalu Beagle fotografirala se ispred kipa argentinsko-kubanskog revolucionara i političara Che Guevare.

✌#vivalarevolution

A photo posted by Mirna Zidaric (@mirnazidaric) on