PICKBOX

Listopad donosi nove serije hvaljene od publike i kritike

30.09.2016 u 21:10

  • +4

Pickkbox u listopadu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Pickbox

Bionic
Reading

Možda vas baca u očaj što je ljeto završilo, što je lišće već krenulo lagano padati, ali nove serije na Pickboxu su tu da spase stvar. Već ste imali prilike zakoračiti u sudnicu dr. Bulla, upoznali ste Waltera O'Briena i genijalce iz serije 'Škorpion' (Scorpion), a u listopadu na Pickbox stižu još tri serije koje super kotiraju kod publike i kod kritike

Riječ je o romantičnoj komediji 'Sretni završeci' (Happy Endings), kriminalističkoj drami 'Dolina sreće' (Happy Valley) i hvaljenoj drami 'Američki zločin' (American Crime).

'Sretni završeci' bit će osvježenje za sve ljubitelje dobrih komedija i serija poput 'Prijatelja' i 'Kako sam upoznao vašu majku'. Riječ je o komediji o šest disfunkcionalnih tridesetogodišnjaka koji žive u Chicagu. Alex je vlasnica trgovine, njezin bivši zaručnik Dave prodaje hranu iz kombija, Brad i Alexina sestra Jane ludo su zaljubljeni bračni par, Max je njihov poslom vječito nezadovoljni gay prijatelj, dok je Penny stalno u potrazi za onim pravim.

Nakon što je serija otkazana nakon tri sezone, u Rolling Stoneu je izašao članak o tome kako su 'Sretni završeci' jedna od najpodcjenjenijih serija, dok je u isto vrijeme i jedna od najsmješnijih. Kompletna serija, u kojoj većina epizoda nosi ime po nekom poznatom filmu, na Pickboxu je od 1. listopada.

Svi koji vole policijske i krimiserije neće pogriješiti s 'Dolinom sreće'. Catherine Cawood (uloga je napisana isključivo za glumicu Sarah Lancashire) policajka je u prekrasnom gradiću punom pijanaca i ovisnika, gdje su tinejdžerske trudnoće najnormalnija stvar. Njezin se svijet preokrene naglavačke kad iz zatvora puste Tommyja Leeja Roycea, čovjeka kojeg ona smatra odgovornim za smrt svoje kćeri. Catherine je uvjerena da je Tommy opasan i da je samo pitanje vremena kad će ozlijediti nekog drugog. I ovu kompletnu seriju na Pickboxu potražite od 1. listopada.

'Američki zločin', kao što i samo ime kaže, bavi se slučajem ubojstva koji će promijeniti živote svih upletenih. Četvero osumnjičenih privedeno je nakon ubojstva Matta Skokieja: povodljivi klinac Tony, inače pod budnim okom radišnog oca, Hector koji je stalno na rubu društva te Carter i Aubrey, dvoje ovisnika o narkoticima i jedno o drugome. Mattovi rastavljeni roditelji dođu pokopati svog sina i tražiti pravdu za učinjeno, no saznaju i da njihov sin nije bio samo nedužan promatrač svog ubojstva. Na Pickboxu će od 15. listopada biti dostupna prva sezona, a zanimljivo je da će svaka sezona imati različitu priču i glumce.

Za okorjele fanove hrvatske i srpske kinematografije listopad na Pickboxu ostvarenje je snova. Stiže mnogo kultnih naslova i komedija uz koje su se smijali podjednako vaši djedovi i bake, mame i tate, ali koje će i vama biti genijalno dobre. O kojim je naslovima točno riječ, uskoro ćete moći i sami otkriti na Pickboxu.