TREĆA SEZONA

Sve je spremno za 'Tvoje lice zvuči poznato'

13.09.2016 u 19:13

Bionic
Reading

Nakon sezone pauze, u žiri popularnog showa vraća se glumac Goran Navojec koji će sa Sandrom Bagarić i Tomom in der Mühlenom zabavljati gledatelje duhovitim komentarima. U trećoj sezoni 'Tvoje lice zvuči poznato' za titulu najboljeg borit će se osmero kandidata, a tko će se njome, nakon Marija Petrekovića i Saše Lozara, i okititi, doznat će se nakon 13 emisija

Uskoro će Nova TV krenuti s emitiranjem treće sezone popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a danas je otkriveno i tko će ove godine biti u žiriju. Nakon sezone izbivanja, kada ga je mijenjao Branko Đurić Đuro, u žiri se vraća poznati glumac Goran Navojec koji će uz već standardne Sandru Bagarić i Tomu in der Mühlena iz emisije u emisiju ocjenjivati kandidate.

'Budući da smo svjedoci pojavljivanja u okolini nekih starih, nekih novih lica i nekih koji će tek pokazati svoja prava lica, meni je drago što se vraćam u show među lica koja zvuče poznato. Ove godine ću biti kao i prije, strog ali potkupljiv i najviše ću obraćati pozornost na sveopću glumstvenost ovogodišnjih kandidata', izjavio je Goran Navojec.

Osmero kandidata - Damir Kedžo, Hana Hegedušić, Lana Jurčevića, Filip Dizdar, Matteo Cetinski, Žanamari Perčić, Fil Tilen i Ana Maras Harmander - iz tjedna u tjedan gledatelje će oduševljavati svojim transformacijama te vokalnim i plesnim sposobnostima. Nakon MarijaPetrekovića, pobjednika prve sezone, i SašeLozarakoji je pobijedio u drugoj sezoni, bit će zanimljivo vidjeti hoće lititulu najbolje ovoga puta osvojiti jedna od kandidatkinja.


Žiri je ponovno na okupu: Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen