NE PROPUSTITE

Šest serija koje se moraju pogledati ovog proljeća

14.04.2016 u 19:59

Bionic
Reading

Probudi se iz zimskog sna i ovog proljeća uživaj u novim mrak serijama. S obzirom na to kako se osjećaš, je li te dohvatio proljetni umor ili osjećaš polet, izabrali smo nekoliko serija koje nikako ne bi smio propustiti

Nešto otkačeno i opasno

Ako se ovog proljeća osjećaš kao mačo, onda sigurno ne bi smio propustiti serije u kojima sve frca od maskuliniteta. Ovdje ima nasilja, verbalnih okršaja, pucnjave, žurbe, jurnjave i svih stvari koje čine neku seriju napetom.

Milijarde (Billions) donose svjež pogled na borbu dva moćna muškarca od kojih je jedan na strani zakona, a drugi ima novac kojim rješava sve svoje probleme. Nadmetanje Chucka (Paula Giamattija) i Axea (Damiana Lewisa) više je nalik na borbu rogovima dva prepotentna mužjaka. No u tome ima šarma jer ni u jednom trenutku ne znamo tko će iz ove priče izaći kao pobjednik.

Serija Moć (Power) donosi priču o novcu. Što je njujorško podzemlje bez moćnog gangstera kao što je Ghost? A kada ti još kažemo da je Ghost portretiran prema kontroverznom reperu 50 Centu koji je u životu prošao sito i rešeto, pa čak bio i ranjen, sigurno nećeš odoljeti. Ghost nije Walter White, ali pucnjave i nasilja ima točno koliko treba.

Savršena formula (Limitless) je stvorena na premisama istoimenog filma, a uzbudljivija je naravno jer radnja nije sažeta u dva sata, nego u 22 epizode (zasad). Čudesna tabletica NZT koja povećava kapacitet mozga protagonistu otvara nove svjetove i dovodi ga u igru s moćnicima, a tebi nudi pregršt uzbuđenja, jurnjave, otkrivanje tajni i poigravanja s psihom.

Nešto nježno i ljubavno

Ako te ovog proljeća ponijela zaljubljenost i nježni osjećaji, na Pickboxu u svakom trenutku možeš pronaći serije koje odgovaraju stanju tvoga duha. Naravno, ne radi se o sladunjavim ljubavnim serijama, nego o moćnim serijama koje ljubav (ali i sve ono što ide uz nju) tematiziraju na nov način.

Preljub (The Affair)
serija je koja nudi novu perspektivu bračne nevjere. Zaljubljenost Noaha Sallowayja (Dominic West) i Alison Bailey (Ruth Wilson) vidjet ćemo kao priču ispričanu kroz dvije perspektive, a napokon će nam biti jasno zašto ništa nije kako se čini. Atmosferu ove neobične priče o ljubavi zagrijat će i scene vrućeg seksa.

Osveta (Revenge) je serija koja se guta u dahu i u trenutku kada pogledaš prvu epizodu, neće biti povratka. Okosnica je serije dolazak mlade Emily Thorne u snobovski Hamptons u kojem svoje prve susjede, bezobrazno bogate Graysone mrzi iz dna duše. Ovdje ima ljubavi, da se ne zavaravamo, ali prvenstveno ćeš saznati da je put osvete mučan, težak i nikad ne znaš gdje će te odvesti.

Jednom davno (Once Upon a Time) dokaz je da bajke nikada neće izaći iz mode. Ako želiš znati kako bi Snjeguljica, Pepeljuga, Crvenkapica, Cvilidreta, Pinocchio, Trnoružica i mnogi drugi likovi izgledali u stvarnom životu, ovo je serija za tebe. Koliko je ova serija magična, govori i činjenica da su se Ginnifer Goodwin i Josh Dallas upoznali na setu i vjenčali. Ako ti se svidi Jednom davno, tu je i Jednom davno u Zemlji čudesa, priča o Alisi koja pronađe cijeli svijet s onu stranu zečje rupe.

Nešto za djecu

S obzirom na to da su Disneyjevi crtići pravi klasici koji nemaju rok trajanja, klinci se na Pickboxu mogu provoditi uz Snjeguljicu koja je snimljena 1937., Bambija iz 1942., Petra Pana iz 1953., a sigurno će uživati i u mnogim suvremenim adaptacijama poput Male sirene, Aladina, Zvonara Crkve Notre Dame, Groma, Meride Hrabre i mnogih drugih.

Crtić Krš i lom (Wreck it Ralph) komedija je o antijunaku koji želi postati heroj. Ovaj urnebesni crtić u kojem glomazni Ralph pokušava promijeniti svoj život nasmijat će svakog klinca, ali i odraslog koji voli šašave situacije.

Kralj lavova (The Lion King) jedan je od najpoznatijih Disneyjevih crtića i priča koja će raznježiti svakog mališana. Ovo je priča o kralju životinjskog carstava, mladom Simbi kojeg stričeva izdaja otjera u progonstvo. Uz pomoć divlje svinje Pumbae i merkata Timona, Simba će pokušati popraviti stvari koje su krenule po zlu.

Na Pickbox u petom mjesecu dolazi crtić Vrlo zapetljana priča (Tangled), a dotad možeš uživati u oba nastavka avanturističkog crtića Tarzan. Oscarom nagrađeni crtić priča je o dječaku kojeg su odgojile gorile u džungli i koji mora odlučiti pripada li s ljudima ili mu je mjesto u divljini.

Najbolje stvari ne mogu se kupiti novcem, ali druga najbolja košta samo 38 kuna i omogućava ti gledanje više tisuća sati serija, filmskih klasika i Disneyjevih crtića. Naravno, radi se o internet televiziji Pickbox na kojoj ovog proljeća možeš pronaći na desetke kul serija koje možeš gledati bilo kada i bilo gdje. Riješi se daljinskog upravljača, pronađi svoje omiljeno udobno mjesto i opusti se uz jednu od serija koje ti je pripremio Pickbox.