SAVRŠENO PRERUŠAVANJE

Kako je McConaughey uspio Adele ostaviti bez teksta?

24.11.2015 u 16:13

Bionic
Reading

U najnovijem parodijskom skeču popularnog američkog showa 'Saturday Night Live', koji na primjeru okupljanja jedne obitelji na Dan zahvalniosti progovara o rasizmu u SAD-u, uklopivši u priču i megapoplarnost Adele, poznatom glumcu Matthewu McConaugheyju pošlo je za rukom skoro pa nemoguće - jezičavu britansku zvijezdu ostaviti bez komentara

Parodijski skeč 'A Thanksgiving Miracle' koji je zaintrigirao američku javnost, pravo je malo remek djelo, a glavni junaci novog videa omiljenog američkog showa 'Saturday Night Live' su Adele i Matthew McConaughey, čije je prerušavanje u britansku pjevačicu u spomenutom skeču nasmijalo milijune Amerikanaca.

Nasmijao je i Matthewa i Adele koja je gledajući video umirala od smijeha, ali ostala bez komentara. Naime, jezičavu pjevačicu poznatu po dobrom smislu za humor, malo tko može ostaviti bez riječi, no da se njezin novi hit može promatrati na takav način, nije očekivala.


Naime, u skeču koji na primjeru okupljanja jedne američke obitelji na Dan zahvalnosti progovara o rasizmu i ksenofobiji u Americi, sve neistomišljenike jedne familije ujedinjuje samo jedna osoba na ovom svijetu - Adele i njezin novi hit 'Hello'. Kralju prerušavanja McConaugheyju Adele je u live emisiji čestitala na odlično odrađenom poslu i zahvalila svima na posvećenoj tituli u showu. 

https://www.youtube.com/watch?v=e2zyjbH9zzA
https://www.youtube.com/watch?v=h7Q5gcScKa8

Hello, it's Matthew McConaughey. #SNL

A photo posted by Saturday Night Live - SNL (@nbcsnl) on

NY / SNL

A photo posted by @adele on

I woke up like this!

A photo posted by @adele on

SNL at 11.30pm on NBC

A photo posted by @adele on